10 fantastičnih komada nameštaja za klince i klinceze

by | 17 decembra, 2013
Fotelj od plišanih igračaka

Kada su vam deca živahna i avanturisti, onda želite da im omogućite stvari koje će im probuditi maštu. Počinjete da kupujete lavinu čudnih, šarenih stvari koje polako kao da počinju da vrše invaziju na vaš dom.

Čupave igračke, glasne stvari koje se počnu spontano oglašavati usred noći, a možda i male detalje i nameštaj za sobu u raznim bojama.

Ukoliko želite više ideja za sobu svog mališana-avanturiste, pogledajte ideje nekih dizajnera koji zaista dečiji nameštaj shvataju – detinjasto.

Krevet u svemirskoj stanici

Ima li bolje stvari od spavanja u krevetu-svemirskoj stanici? Ovaj krevet na sprat je upravo to, savršen nameštaj za budućeg astronauta.

Set stolova u obliku pečuraka – savršeno mesto za odlaganje i izlaganje najrazličitijih stvari u dečijoj sobi.

Harmonika komoda Set stolova u obliku pečuraka

Svakom detetu je potreban prostor za odlaganje odeće i igračaka. Pogledajte harmonika komodu i šifonjer u obliku ljupke kućice.

Vaša klinceza voli bajke? Ima li onda boljeg načina za uspavljivanje od ovog kreveta – Pepeljugine kočije?

Pepeljugine kocije

Želite nešto svedenije, pogledajte ove ormane, sa frontovima koji podsećaju na kuće Amsterdama.

Ormari Amsterdama

Za kreativce i graditelje, nameštaj koji se za čas može rasklopiti i sklopiti u nešto drugo je prava stvar – i nameštaj i igračka u jednom.

Za kreativce i graditelje

Ove stolice sa prostorom za skladištenje ispod sedišta možda nije najinovativnije rešenje, ali ako imate decu složićete se da je vrlo praktično jer s decom nikad dosta prostora za odlaganje drangulija i igračaka.

Dečije stolice

Ukoliko ste ikada detetu kupili skupu igračku da biste ga posle posmatrali kako tu istu igračku potpuno ignoriše i zabavlja se sa kutijom u koju je igračka bila spakovana onda su ovi kartonski setovi za igranje za vas.

Kartonski setovi za igranje

Napravljeni su od recikliranog kartona i mogu se kad dotraju reciklirati.

Izvor: weburbanist.com