Carstvo Hello Kity u sobi vaše devojčice

by | November 7, 2014
Hello kitty soba

Najpoznatiju mačku na svetu Hello Kitty obožavaju devojčice, devojke, ali i odrasle žene. Pre gotovo četiri decenije, tačnije 1974. godne, crtani lik bele mačke osmislio je japanski dizajner Juko Šimicu, i od tada popularnost Hello Kitti ne jenjava.

Predstavljamo vam nekoliko ideja za uređenje sobe za devojčice sa motivom omiljene mačke iz crtaća.

Dečja soba Hello Kitty Dečja posteljina

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj komplet nameštaja obuhvata krevet sa uzglevljem u obliku glave Hello Kitty, stolicu i ormar sa motivim slatke mace. Ovako uređena soba, savršena je za devojčice mlađeg predškolskog uzrasta.

Dečja soba može biti kompletno opremljena Hello Kitty nameštajem.

Na fotografijama vidimo dve sobe za devojčice roze boje, čiji je enterijer potpuno obeležen motivom popularnog crtanog lika: komoda, noćni ormarić, toaletni stočić, ogledalo, uzglavlje kreveta i brojni drugi detalji inspirisani su likom ove slatke mačke.

Članak se nastavlja posle reklama

Hello Kitty za devojčice Hello Kitty stočić i stolica

Dekor sobe vaše tek rođene devojčice takođe može biti u znaku Hello Kitty. Posteljina, zavese na krevetću, lampa, detalji na zidu pretvoriće sobu vašeg anđela u carstvo Hello Kitty.

Članak se nastavlja posle reklama

Hello Kitty soba za bebu

Možete se opredeliti samo za Hello Kitty posteljinu. Prekrivač i jastučnice sa popularnim motivm u kombinaciji svetlo roza i ljubičaste boje izgleda zaista prelepo u sobi jedne devojčice, kao i četvorodelni set posteljine od somota u intenzivnijoj, tamnijoj ružičastoj nijansi.

Članak se nastavlja posle reklama

Hello Kitty vuneno ćebe ledenoplave boja divno će se uklopiti u plavi enterijer sobe, dok će nežno roza jorgan, sa jastučnicama i čaršavom iste nijanse obradovati svaku devojčicu.

Hello Kitty posteljina Hello Kitty ćebe

Članak se nastavlja posle reklama

Ponekad je dovoljna samo jedan ili nekoliko sitnih detalja da istaknete karakter sobe, a to mogu biti upravo oni sa motivom popularne Hello Kitty.

Izvor: amazinginteriordesign.com