Dečiji kreveti u obliku šatora

by | May 25, 2018
Dečiji kreveti

Ono što bi svako dete poželelo je da ima svoj privatan šator u kome bi se u toku dana odmarao i igrao. Naravno želi i drugi krevet kako bineki njegov drugar prespavao kad je u gostima.

Uglavnom dečije sobe imaju mesta samo za jedan krevet, ali ne i za šator i drugi krevet. Lit Tente Fransoa Lamazeroplesa je idealno rešenje za prostor gde se u jednom komadu nameštaja nalaže sve tri želje.

Dečiji kreveti slika2

Napravljen od mdf-a ovaj krevet je po dizajnu krevet na sprat, što znači da se drugi krevet nalazi ispod glavnog okvira kreveta. Drugi krevet ima točkiće pa se tako po potrebi može izvući, a kad nije u upotrebi lako se skloni da nesmeta.

PROČITAJTE I… Veseli i srećni dizajn za dečje sobe

Drugi krevet je za nijansu manji od okvira glavnog kreveta. Glavni krevet ima nadstrešnicu koja je u obliku trougla i sa jedne strane ima otvor sa platnenom roletnom koja kada se spusti stvara efekat šatora.

Dečiji kreveti slika3

U unutrašnjoj strain se nalazi rasveta koja se pali kada se roletna spusti ili kad napolju padne mrak.

Naravno sa bočnih strana se nalaže otvori koji i kada se roletna spusti i dalje daju mogućnost ulaska svetlosti i vazduha. Stil ovog kreveta je moderan ali to neznači da nemože uklopi sa različitim drugm stilovima.

Dečiji kreveti slika4

Lit Tente dolazi u velikom broju boja, ali ukoliko boje koje su u ponudi neodgovaraju dizajnu sobe lako se mogu obojiti u onu koja vama odgovara.

Izvor: trendir.com


Tags: