Inspiracija za dečiju sobu o kojoj maštaju vaši mališani

by | January 26, 2023

Uređivanje dečije sobe može biti i zabavan projekat koji možete započeti upravo sa vašom decom, a dobar plan i kreativnost mogu uštedeti i vreme i novac.

Vodite se time šta vaši mališani najviše vole, bilo da su to automobili, Diznijeve princeze, životinje ili likovi iz crtanih filmova, pa neka to bude tematika uređenja ili unesite detalje sa tim motivom.

Tapetama sa izabranom tematikom, ramovima za fotografije i posteljinom u kombinaciji sa bojom koja je dominantna na istim, može se zaokružiti jedan dečiji ambijent.

Članak se nastavlja posle reklama

Spavaću sobu je najbolje organizovati shodno potrebama, ali i prostoru kojim raspolažete. Idealan spoj je kombinacija ležaja GREGORY u sivom štofu i komode CHELSEA 3F praktičnog dizajna.

Pored toga što se komoda može koristiti u svrhe skladištenja garderobe, može imati i ulogu noćnog ormarića, kako bi omiljene knjige i igračke bile na dohvat ruke baš pred spavanje, a možete postaviti i stonu lampu SANDRA kao dekorativni detalj.

Članak se nastavlja posle reklama

Posteljina ANA sa motivima dinosaurusa, kao i detalji u vidu figure slona i šolje sa ilustracijom lame dodatno će oplemeniti ceo ambijent.

Članak se nastavlja posle reklama

Kada je reč o funkcionalnosti i uštedi prostora, najbolje rešenje predstavljaju komadi nameštaja koji imaju višestruku namenu i uklapaju se lako sa ostalim komadima.

Jedan takav primer je dečija soba MAŠA, dostupna u varijantama roze i plave boje, zajedno sa belom. Funkcionalnost je prva karakteristika koja je opisuje, baš iz razloga što sadrži radni prostor, otvorene police za skladištenje, ali i zatvorene delove u vidu fioke i ormara.

Članak se nastavlja posle reklama

Dodavanjem šarenog tepiha PLAYdečije kompjuterske stolicevreće za sedenje i nekoliko manjih kutija za odlaganje igračaka, jedan veseli ambijent biće spreman za svakodnevne dečije aktivnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Ukoliko za dečije carstvo imate više raspoloživog prostora, sobe kreirane po elementima su pravo rešenje. Dečija soba AVALON daje mogućnost za kombinovanje njenih elemenata baš u zavisnosti od kvadrature samog ambijenta koji se oprema, a pored lakog uklapanja dečiju sobu AVALON možete opremiti baš po ukusu mališana u dve date opcije, kombinacije dekor opak bele i roze ili ipak plave boje.

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da u ambijentu uz krevet ORFELIN kombinujete komodu AVALON i noćni ormarić AVALON, a tabure TRAPEZ u roze štofu osvežiće ceo prostor.

Pamučna posteljina JUNIOR LINE oduševiće sigurno sve devojčice, i takođe doprineti osveženju ambijenta. Prostranost ambijenta pored svoje namene ostaviće dovoljno prostora koliko za spavanje i učenje, toliko i za najzabavnije trenutke i druženje sa drugarima.

Članak se nastavlja posle reklama

Verujemo da ste svim idejama i savetima koje smo podelili sa vama inspirisani da kreirate pravo carstvo svojim mališanima. Svakako se trudite da bude detalja sa njihovim omiljenim likovima i interesovanjima, kako bi to bio njihov kutak iz snova i omiljeno mesto za druženje, igru i učenje, a sigurni smo da ćete izmamiti ogroman osmeh na njihovim licima.