Neodoljivo u boji

by | May 3, 2018

Ovaj šarmantni stan pravi je dokaz su za toplinu doma zadužene boje i detalji, neki lični pečat, a nikako skupocen nameštaj.

Odmah na ulazu u dnevnu zonu pažnju nam najviše privlače šareni trosed, tepih i improvizovani drveni stočić. Ispod TV se nalazi lepa polica, u bež i krem boji, koja je konzolno okačena na zid. Za osvetljenje su zadužene šest LED svetiljki ugrađenih u ravni sa plafonom i jedna bež lampa koja se nalazi uz trosed. Na zidu od bele fasadne cigle, koji doprinosi da dnevna soba izgleda veća nego što zapravo jeste, okačene su četiri Ovation akustične gitare koje svedoče da stanari ovog lepog stana svoje slobodno vreme rado provode uz tonove poznatih akorda.

PROČITAJTE I… Vatromet boja na zidovima

Članak se nastavlja posle reklama

003

Pored dnevnog boravka postavljen je veliki trpezarijski sto, izrađen od aluminijuma i drveta, koji ima istu teksturu kao i radna ploča kuhinje. Pored stola postavljena je drvena polica sa knjigama tako da ukućani mogu ovaj sto da koriste za i za čitanje i za rad.
Kuhinja je u obliku slova L sa belim drvenim elementima. Kontrast toj belini daju radna ploča, koja ima teksturu drveta, crni frižider i sivo-bež keramičke pločice na podu.

005

Članak se nastavlja posle reklama

U dečjoj sobi dominira zelena boja, kojoj kontrast čini narandžasti dvosed. Na sred sobe su postavljena dva dečija kreveca sa malim stočićem za previjanje bebe. Zidovi su obloženi tapetama dok je jedan zid, sa završnom obradom od poludisperzije ukrašen drvenim motivima koji ilustruju oblake i ptice.

PROČITAJTE I… 9 boja koje izazivaju dobro raspoloženje

Članak se nastavlja posle reklama

010

Prvo što privuče pažnju u spavaćoj sobi svakako su zidovi koje krase tapete. Uz bračni krevet postaljeni su noćni stočići iste teksture kao i drveni pod. S ozirom da je krevet bez uzglavlja, vlasnici su se opredelili da čitav taj zid, do određene visine, oblože drvenim daskama koje su i na podu.

Članak se nastavlja posle reklama

011

U kupatilu se nalazi kada koja ima stakleni panel koji štiti od prskanja. WC šolja je konzolno postavljena na zid koji ima istu oblogu od drveta kao i pod kupatila. Veliki umivaonik je na ploči obloženoj mozaik pločicama u raznim nijansama crvene i žute boje, ispod koje su police i fioke koje pružaju dovoljno prostora za odlaganje stvari koje su vam neophone u kupatilu.

Članak se nastavlja posle reklama

016

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs

Članak se nastavlja posle reklama

Tags: