Police za dečiju sobu za igračke i crteže

by | 13 juna, 2018
Dečije police

Nikad ne možete imati previše prostora za odlaganje, a pogotovo ne u dečijoj sobi. Želite da prostor za odlaganje ima i dekorativnu funkciju.

Spremite se da se zaljubite u police za dečije sobe firme Willow & Wood iz Australije.

Willow & Wood je lokalna firma koja je privukla puno uzdaha. Iako imaju samo četiri proizvoda za sad, ova fima ima u planu razvoj.

Dečije police slika2

Najmanja polica je Cubby, ona je kockastog oblika i savršene veličine da se u njoj ostavljaju sitnice koje deca sakupljaju ili nekoliko knjiga. Kao zadnja strana police koriste se različiti šareni materijali koji čine ovu policu posebnom. Dolaze u nekoliko veličina i u nekoliko oblika.

POGLEDAJTE I… Odlične ideje za dizajn dečje sobe

Dečije police slika3

The Baby Bunting je brilijantana polica koja ima i lepotu i praktičnost. Napravljena je od novozelandskog bora sa četiri hromirane kuke sa porcelankim vrhovima,a dizajnirana je tako da se na njoj mogu držati dečije knjige ili igračke.

PROČITAJTE I… Pametna polica za knjige uključuje i merdevine

Dečije police slika4

Mnogi ljudi ne vole kamine, ali zato vole da kače stvari kao što se kače oko njega. Veronica Mantel je savršena polica sa kukama koja može da posluži svrsi, pogotovo kada dođe vreme praznika.

Dečije police slikaa5

Organiser Maxi je savršen za užurbanu porodicu. Ima puno prostora za ostavljanje svega što nam je potrebno na dohvat ruke. Polica ima i dasku za poruke, na koju možete okačiti dečije crteže ili njihove poruke.

Izvor: babyology.com.au

SLIČNE TEKSTOVE NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs