Preslatka soba za bebu u okviru budžeta: 10 medenih ideja

by | June 1, 2023
soba za bebu

Vrlo je jednostavno potrošiti mnogo novca za kutak mališana. Zato vam otkrivamo trikove kako da vaša soba za bebu izgleda slatko uz mali budžet.

Preslatka soba za bebu u okviru budžeta: 10 medenih ideja

Instagram foto konkurs – “Najlepši kutak u domu”

Krevetići

Dizajnerski krevetići će vas mnogo koštati. Srećom, postoji mnogo dobro dizajniranih, pristupačnih opcija. Pre nego što krenete da bacate desetine hiljada na krevetac, potražite jeftine alternative i pogledajte modele koji mogu da se transformiše u krevet za malo dete kada poraste.

Članak se nastavlja posle reklama

Dekoracija

Možda bi bilo primamljivo ukrasiti bebin krevetić nizom jastuka i plišanih igračaka, ali za šarmantan efkat vam je potrebna samo jedna od njih. Odlučite se za minimalistički stil ukrašavanja i za posteljinu lepog printa. U ovom slučaju, manje je zaista više.

Soba za bebu: Slika

Ljupka slika je jedan od načina da ukrasite sobu za bebu bez mnogo truda. Neka to bude jednostavna ali efektna slika, poput životinjice ili šarernih oblika.

Članak se nastavlja posle reklama

Police

Ako nemate mnogo prostora u maloj sobi, iskoristite vertikalan prostor postavljanjem polica na koje možete odložiti dekoraciju ili kozmetiku za bebu.

Članak se nastavlja posle reklama

Presvlačenje

Ako imate komodu koja nema svrhu, koristite je kao mesto za presvlačenje bebe. Takođe možete pretražiti vintidž prodavnice ili polovne komade nameštaja za jeftinije alternative. Na nju postavite podmetač za presvlačenje, kozmetiku, nekoliko pelena za bebu i to je to.

Članak se nastavlja posle reklama

Jastučići

Suprotno popularnom verovanju, ne morate da ekstremno dekorišete sobu da biste napravili zadivljujući kutak za bebu. Samo treba da se uverite da se nekoliko stvari u prostoriji ističu. Nekoliko jastučića sa šarama ili u boji je jeftin način da se prostoriji da ličnost i da se poboljša ugodna atmosfera.

Članak se nastavlja posle reklama

Soba za bebu: Tapete

Tapete su jednostavan način da vašu sobu za bebu učinite apsolutno divnom, bez potrebe za dodatnim dekoracijama (što je još manje potrošenog novca!). Ako odaberete tapete koje se može skinuti, biće lako preurediti sobu kada vaše dete bude starije i ima sopstveni ukus. Sa toliko dizajna i stilova koje možete izabrati, lako je pronaći opciju koja će odgovarati vašoj temi.

Biljka

Ako ste u nedoumici, biljka je dobar izbor za dekoraciju. To je jeftin i stilski trik koji neće završiti u kutiji sa ostalom dekoracijom. Osim toga, pruža umirujući osećaj dok gledate vašu bebu kako spava.

Članak se nastavlja posle reklama

Iskoristite prostor

Šokantno, ali istinito – vaša soba za bebu ne mora da zapravo bude soba. Ako živite u malom stanu, ili nemate dodatnu spavaću sobu, nemojte se opterećivati. Prostrana niša može postati jeftin kutak krevetićem, tapetama i nekoliko igračaka.

Soba za bebu: Igračke

Koliko god da želite da ispunite sobu svakom divnom igračkom koju ugledate, bebe ih jednostavno neće ceniti na način na koji ćete vi. Uštedite novac i držite se nekoliko slatkih plišanih životinja.

Članak se nastavlja posle reklama

 


Miljana Momirović

Kyryl Gorlov/GettyImagesPlus