Zabavna ugradna vrata za najmlađe

by | June 4, 2018
Vrata za najmlađe

Da li se sećate kada ste bili mali kako vam je sve izgledalo veće? Ogromne prostorije, gigantski ljudi, kuhinjske glupe sa naslonima daleko iznad naše glave, svet nije krojen prema deci. Ali sada kućni majstor u vama može da kreira ulaze specijalne veličine za male ljude, na bilo kojim vratima ili zidu.

Kidtropolis je kompanija koja dizajnira nameštaj i enterijere specijalno za decu, specijalizovali su se u inovacijama, a jedna posebna stvar koju proizvode jesu različita vrata za decu.

Vrata namenjena deci

Ovo uključuje holandska vrata (to su ona kod kojih se gornji deo otvara nezavisno od donjeg) kao i regularna vrata u koja su ugrađena manja.

PROČITAJTE I… Dečja soba od predškolskih do srednjoškolskih dana

Najnovija stvar koju su proizveli jesu mala vrata koja sami (ukoliko ste dovoljno vešti) možete ugraditi gde vam najviše odgovaraju.

Ovaj paket samougradnih vrata se ugrađuje za nekoliko sati i sadrži sve što vam je potrebno kako bi obavili posao. Vrata su napravljena od MDF i dolaze nezavršena ili u 5 standardnih boja, a odgovaraju vratima od 70cm do 90cm.

Vrata namenjena za decu

Ono što je zanimljivo jeste da ih ne morate ugraditi u vrata, nego ih možete ugraditi i u zid, pa će tako svako imati svoj ulaz u sobu.

Unutrašnja holandska vrata su odlična alternativa za sigurnosne barijere, a izgledaju stvarno zanimljivo.

Izvor: babyology.com.au

OSTATAK TEKSTA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs