Drvo dekori u spavaćoj sobi – savršen ambijent za opuštanje i odmor

by | July 27, 2023

Pažljivo i posvećeno uređenje spavaće sobe je izuzetno važno za stvaranje opuštajućeg i prijatnog prostora za odmor. Jedan od popularnih i prirodnih načina da unesete toplinu i šarm u svoju spavaću sobu je pomoću drvo dekora. Drvo unosi eleganciju i dodaje dozu prirode u unutrašnji prostor, stvarajući ambijent koji je savršen za opuštanje i miran san. Lepota drvo dekora čini ga i vanvremenskim izborom koji se može prilagoditi svakom stilu dizajna, od rustičnog do modernog.

Ukoliko želite da uvedete teksturu drveta kroz dizajn enterijera u svoju spavaću sobu, izuzetno je važno odabrati odgovarajući dekor drveta. Postoji mnogo različitih vrsta, ali svaka je sa svojom jedinstvenom teksturom i bojom.

Neke popularne opcije za dizajn spavaće sobe uključuju dekor hrasta, koji je jedna od opcija spavaće sobe NUBIA, a osnova ove kolekcije je kombinacija dekora grafit sive i flagstaf hrasta, kog odlikuje izražena tekstura drveta.

Kolekciju spavaće sobe NUBIA čini nekoliko funkcionalnih komada: bračni krevet, noćni ormarić, komoda i, zavisno od kvadrature same prostorije, ormar ili garderober.

Pored funkcionalnosti, odlična karakteristika ove kolekcije je to što je dostupna u tri različite kombinacije dekora, za idealno opremanje spavaće sobe ili kombinovanje jednog komada nameštaja sa ostatkom enterijera.

Bračni krevet NUBIA, u dekoru flagstaf hrasta sa uzglavljem grafit sive boje i crnim stopicama, predstavlja novi nivo estetske odvažnosti koja odlikuje najsavremenije domove.

Bračni krevet čini idealnu kombinaciju sa istoimenim noćnim ormarićem, a povezuju ih isti drvo dekor i nijanse bo ja koje se nalaze na frontovima fioka u grafit sivoj i tapacirano uzglavlje na bračnom krevetu u istoj boji. Crne ručice dopunjuju sam izgled noćnog ormarića i samim tim zaokružuju kolekciju sa detaljima poput crnih metalnih nogara na ostalim komadima iz ove kolekcije.

Garderober NUBIA doprineće otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta spavaće sobe. Poseduje dve garderobne šipke, sa mogućnošću dodavanja seta polica u levom ili desnom delu. Poseduje i mogućnost ugradnje usporivača za klizna vratarama za garderober koji doprinosi masivnijem izgledu, kao i mogućnost dodavanja rasvete.

Dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju da ambijent spavaće sobe upotpunite i komodom NUBIA, koju karakteriše smeli spoj dekora kontrastnih boja, koji doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta.

Pored dekora flagstaf hrasta, komadi iz spavaće sobe NUBIA dostupni su u dekorima kao što su primorski jasen i artisan hrast, tako da postoji više različitih kombinacija među kojima možete pronaći idealnu za vašu spavaću sobu.