Efektna blistavobela spavaća soba

by | November 15, 2013
Bela spavaća soba

Iako snežnobela spavaća soba izgleda sveže, uredno i čisto, mnogi su skeptični kada je reč o sasvim belom dekoru, želeći da izbegnu jednoličnost.

To ne treba da vas brine, jer spavaćoj sobi uvek možete dodati nešto boje pomoću nekoliko vešto odabranih dekorativnih detalja.

Fotografije, satovi i umetnine na zidu u kombinaciji sa belim nameštajem učiniće dekor vaše spavaće sobe efektnim i neodoljivim.

Romantičan dekor Slike da razbiju jednoličnost

Štaviše, zbog svoje jednostavnosti i ljupkosti, spavaće sobe sa belim dekorom veoma su moderne u poslednje vreme, a zidovi okrečeni u belo ili sa belim tapetama samo će naglasiti sve detalje.

Jednostavna bela soba

Pored toga, jednobojni beli dekor je veoma praktično rešenje, jer omogućava uštedu novca i pruža mogućnosti za mnoštvo efektnih kombinacija jednostavnim dodavanjem dekorativnih predmeta, koji će se bez problema uklopiti u dekor.

Jednobojni beli dekor

Ako vas i dalje brine da bi vašoj čistobeloj spavaćoj sobi moglo nedostajati raznovrsnosti, imajte na umu da njenom dekoru lako možete dodati razne šarene sitnice koje će „razbiti“ jednoličnost, kao i da zidove uvek možete prekrečiti u neku drugu boju ili na njih zalepiti šarene tapete.

Sveže, uredno i čisto

Izvor: amazinginteriordesign.com


Tags: