Elegancija belih drvo dekora za odmor i opuštanje u spavaćoj sobi

by | September 14, 2023

Spavaća soba jedna je od najvažnijih prostorija u vašem domu. Ona je vaša oaza mira i sigurno utočište nakon dugog i napornog dana. Upravo zbog toga je i bitno da ona, osim što je funkcionalna, bude i udobna i pravi raj za umorne oči, a bela je nepogrešiv izbor za odmor i opuštanje. Graciozna je, simbolizuje mir i spokoj, a to je upravo ono što vam treba u spavaćoj sobi.

Nežnost dekora, teksture i oblika elemenata u okviru kolekcije spavaće sobe NARBONA unosi dodir elegancije i diskretne rustike u ambijent. Dekor primorskog jasena unosi osvežanje i bojom i teksturom, a izbor za kompletno konceptualno rešenje za opremanje spavaće sobe NARBONA sastoji se od šest elementa – bračni krevet NARBONA 160, noćni ormarić NARBONA NO2F, komode NARBONA 3K4F i NARBONA 4F, kao i ormar NARBONA 5K2FO i garderober NARBONA 245 OG.

Ako izaberete beli nameštaj za spavaću sobu, možete ići u bilo kom pravcu kombinacijom boja, bilo da se odlučite za tamni pod ili zidove u boji.

Garderober NARBONA 245 OG u kombinaciji dekora i folije primorskog jasena, doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta. Poseduje segment sa ogledalom na jednom frontu, a upotrebni prostor ovog modela čine garderobna šipka i praktične police u levom i desnom delu. Izraženi benefiti ovog garderobera su i  funkcionalnost i odlična organizacija prostora za odlaganje. Ukoliko imate dovoljno prostora možete čak dodati i ormar NARBONA 5K2FO.

Ako se odlučite za potpuno beli nameštaj za spavaću sobu, oslobodićete se stresa traženja prave nijanse i šare posteljine, a bračni krevet NARBONA 160 odličan je odabir za potpuni odmor. Uz njega bi za posteljinu išao patern u nežnim i pastelnim bojama, isto kao i jednobojna posteljina u jarkoj boji.

Jedan od najboljih trikova da soba bude estetki lepo uređena je dodavanje suptilnih detalja, poput teksture, umetničkih dela i dekorativnih elemenata.

Pored kreveta možete postaviti noćni ormarić NARBONA NO2F, na koji kao dekoraciju možete dodati veštački pampas sa visinom od čak 90cm koja će upravo doprineti eleganciji i noćnog ormarića i spavaće sobe.
Odlično raspoređen upotrebni prostor noćnog ormarića čine dve praktične fioke u koju će stati sve sitnice koje su vam potrebne na dohvat ruke.

Pravi efekat primorskog dizajna ima komoda NARBONA 4F sa rustičnim crnim ručicama i dekorativnim lajsnama. Odlično raspoređen upotrebni prostor čine četiri praktične fioke, a gornju površinu komode možete dekorisati raznim sitnicama koje volite.

Dizajneri enterijera Forma Ideale za dekoraciju predlažu mirišljavu sveću, ram sa dragim fotografijama, stonu lampu MARINA koja je idealna za večernje ambijentalno osvetljenje sobe, ili poklon set ATMOSPHERU kojeg čine sveća i mirišljavi štapići, za poseban efekat opuštanja u spavaćoj sobi.

Beli nameštaj za spavaću sobu uvek je pravi izbor, uz bilo koju paletu boja.Uz dekor primorskog jasena možete postići izgled kraljevske spavaće sobe koristeći nijanse bež i zlatne, ili nešto rustičnije kao što je shabbi chic spavaća soba sa starinskim dodacima i prekrivačima. Možete uvesti i zelene, floralne paterne za efekat prirode u ambijentu. Svakako je najvažnije da odaberete stil koji vam se najviše dopada, kako biste dali lični pečat ambijentu i uživali u njemu u potpunosti.