Jeftine ideje za spavaću sobu kao sa Pinterest-a

by | 7 juna, 2023
Jeftine ideje za spavaću sobu

Ako vam je spavaća soba postala monotona, a ne želite da menjate nameštaj, otkrivamo vam jeftine ideje za spavaću sobu za šarmantan i privlačan ambijent.

Jeftine ideje za spavaću sobu kao sa Pinterest-a

Lampa koja reflektuje boje

Toplo ili hladno osvetljenje za prostoriju je jedno od glavnih pitanja, međutim šta kažete da sve začinite bojama? Lampe koje reflektuju živopisne tonove čine da svaka spavaća soba pruža totalno drugačiji ambijent i izgleda neverovatno moderno. Razmislite o narandžastoj, roze, plavoj, ljubičastoj ili zelenoj sijalici za privlačniji prostor bez mnogo truda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samantha Klein (@samswhurld)

Jeftine ideje za spavaću sobu: Umetnost od uspomena

Umetnička dela umeju biti poprilično skupocena. Međutim, zašto ne biste svoje uspomene pretvorili u vaš umetnički kutak koji budi mnogo više emocija od klasične slike. Dakle, ako je vašem zidu potrebno malo dekoracije, preskočite skupa umetnička dela i postavite polaroid fotografije, uramite ulaznice, postere i slično.

Inspirisana devedesetim

Disko kugle su postale omiljeni trend iz 2000tih, i nije teško shvatiti zašto. Retro detalji sami po sebi izgledaju sjajno, a su još privlačniji kada svetlucaju u spavaćoj sobi, zar ne? Zato je postavite na iznenađujućem mestu i uživajte u novom šik ambijentu.

Ilustracije i printovi

Jeftina ali neverovatno upečatljiva dekoracija su definitivno ilustracije i printovi koje možete izraditi sami ili ih nabaviti od malih lokalnih umetnika po pristupačnoj ceni. Čak ne morate ni da ih uramite, već ih dvostranom trakom postavite na zid. Možete kreirati svoju galeriju od printova za dekorativan prikaz koji ostavlja bez daha.

Jeftine ideje za spavaću sobu: LED trake

LED trake su popularan izbor za osvetljenje ispod ormarića, kreveta i na drugim skrivene prostore. Ali oni takođe mogu biti odličan način da pružite svojoj spavaćoj sobi moderniji izgled. U zavisnosti od ostatka dekoracije, možete prilagoditi boju svetlosti za savršenu harmoniju.

Dekorativni jastučići

Da, zanimljive jastučnice su super način da osvežite svoje jastuke ali šta kažete na dekorativne jastučiće u zanimljivim oblicima? Nema sumnje da će uneti potpuno novu dimenziju i estetiku u vašu spavaću sobu i izazvati gomilu komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samantha Klein (@samswhurld)


Miljana Momirović

Viktoriia Hnatiuk/GettyImagesPlus