Luksuzna spavaća soba: 5 trendova u 2023.

Luksuzna spavaća soba je nešto o čemu mnogi maštaju. Donosimo vam pet zanimljivih ideja kako da sredite svoj kutak u kome ćete sa odmoriti, opustiti i  pokazati dobar ukus

by | June 20, 2023
Luksuzna spavaća soba: Pet trendova u 2023.

Luksuzna spavaća soba je nešto o čemu mnogi maštaju. Donosimo vam pet zanimljivih ideja kako da sredite svoj kutak u kome ćete se odmoriti, opustiti i  pokazati dobar ukus

Luksuzna spavaća soba: Trendovi u 2023.

Spavaća soba je mesto odmora i opuštanja, koja vam donosi beg od svakodnevnog života. Naravno, ukoliko želite da imate luksuznu spavaću sobu, to možete da postignete dodavanjem određenih detalja. Na primer, to može da bude nešto jednostavnije poput lampi ili malo složenije poput mešanja tekstura, zidova s ogledalima itd.

Luksuzna spavaća soba: Pet zanimljivih ideja

Predstavljamo vam nekoliko zanimljivh ideja, čisto da vam posluže kao polazna tačka za uređenje spavaće sobe.

1. Crna spavaća soba

Crna spavaća soba nije lak podvig, ali i ovaj zadatak možete da rešite. Crni zid je ekstra luksuzan u kontrastu sa svetlim podovima i smaragdno zelenim naglašenim zidom. Kada koristite crnu boju u spavaćoj sobi, uverite se da ima dovoljno kontrasta, prostora i svetlosti kako biste osigurali da soba ne deluje previše zatvoreno.

2. Siva spavaća soba

Ova siva spavaća soba nadoknađuje svoje neutralne nijanse uranjanjem u svetao i smeli svet tirkizne boje. Ne samo da je ova boja sama po sebi privlačna, već kada se primeni na modularni nameštaj u spavaćoj sobi, stvara savremenu estetiku sa blagom futurističkom vibracijom.

3. Mešavina tekstura

Mešavina tekstura u ovom dizajnu čini ga vizuelnim užitkom. Jedinstvena ploča s ogledalom koja se nalazi na zidu koji je na uzglavlju kreveta posebno je izazovan korak. Jedinstveni komadi su odlični kada je u pitanju dizajniranje luksuzne spavaće sobe. Jer saznanje da imate nešto što je potpuno originalno i jedinstveno može mnogo da oplemeni vaš prostor.

4. Lampe

Sekundarno osvetljenje je apsolutno imperativ za postizanje željenog ambijenta za spavaću sobu. Potražite one s luksuznijim dizajnom, kao što ove hromirane koje su prikazane na fotografiji.

5. Mermer i drvo

Dekor od mermera i drveta koji se vidi u ovom dizajnu nije neuobičajena kombinacija u spavaćim sobama onih koji žele da imaju luksuznu spavaću sobu. To je dinamičan duo sa transformativnim mogućnostima.

 


Dijana Škorić

Vasyl Cheipesh / gettyimages.com