Moderni i kreativni kreveti

by | March 6, 2018
Moderan krevet

Postoji mnogo interesantnih dizajna kreveta. Prikazaćemo vam neke od njih kako bi odabrali svoj omiljeni i učinili svoj prostor za spavanje posebnim. Tipično ljudi ne traže neobične krevete kada planiraju enterijer spavaće sobe, međutim, možda vi predstavljate one netipične koji žele svom prostoru da daju posebnu notu.

Ovaj krevet je zaista zapanjujuć ne samo zato što je lebdeći nego je i okrugao. Zbog njegovog oblika možete u njemu spavati u pravcu koji vam najviše odgovara a ima i podesivu visinu. Kao poseban dodatak ovaj krevet ima i osvetljenje ispod njega što povećava iluziju lebdenja.

Moderan krevet slika2

Osim što izgleda zaista zanimljivo sa svojom sijajućom bazom, ovaj krevet je odličan za otvorene prostore. Baza sa platformom je odličan vizuelni graničnik spavaćeg prostora. Krevet je prilično moderan i magičan.

Moderan krevet slika3

Dušek na točkovima sa savitljivm delom na uzglavlju je odlična ideja. Različiti prekrivači su dostupni u zavisnosti od stila u kojem je smešten, a zbog svojih točkova lako se može pomerati u prostoru.

Moderan krevet slika4

Dupli krevet i dva kreveta u jednom su prilično zanimljiva ideja. Ovaj krevet je savršen za gostinjske sobe jer se lako mogu prilagoditi potrebama gostiju. Pri tom krevet je prilično sladak sa svojim zaobljenim ivicama i drvenim ramom od višnje.

Moderan krevet slika5

Ovaj krevet je prilično jedinstven i zanimljiv. Osnova mu je od metalnih šipki oko kojih se pletu metri i metri različitih materijala u različitim bojama. Krevet se može izraditi po posebnim željama i tako savršeno uklopiti u prostor.

Moderan krevet slika6

Izvor: trendir.com