Odaberite najbolji krevet

by | June 15, 2018
Spavaća soba zelena

Pri kupovini kreveta poželjno bi bilo da odaberete onaj koji ima uzglavlje naslonjeno uza zid.

Kada odaberete odgovarajuću visinu, okvir kreveta, uzglavlje i uznožje, te odlučite da li će u krevetu biti i metalnih delova ili će sav biti od drveta – pažnju posvetite odabiru madraca. Tek kada pronađete idealan krevet, rešavajte ostale dileme, na primer, tip poda.

Saveti za kupovinu kreveta

Kada birate krevet obratite pažnju i kako se održava. Pored drvenih i metalnih konstrukcija izbor može biti i krevet presvučen eko kožom ili štofom koji se skida. Ako krevet zadovoljava sve vaše kriterijume osim visine, to je problem koji se rešava ugradnjom kutije za odlaganje stvari – što nikada nije na odmet! Ako želite otmenost, postići ćete je plakarom sa dvoja ili troja kliznih vrata, čija se ispuna sastoji od kombinacije farbanog stakla i ogledala. Dodatna elegancija postiže se noćnim stočićem i komodom bez ručkica.

POGLEDAJTE I… Krevet koji nestaje

Spavaća soba orah
Uzglavlje kreveta može se smestiti ispred prozorskog okna velikih razmera. Čitava soba urađena je u sivim nijansama sa primesom toplih drvenih tonova i boje oraha. Od najsvetlije boje patosa do metalik sivih plakara sa dvoja vrata soba izgleda mladalački, savršeno za mlade, urbane i zaposlene, koji će tu tražiti mesto za popodnevni odmor i čitanje. Svi delovi sobe prošarani su drvenim umecima, koji sjajno oplemenjuju hladnu celinu. Ispod kreveta nalazi se manja fioka za odlaganje stvari.

SLIČNE TEKSTOVE NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs


Tags: