Osvežite spavaću sobu

by | May 31, 2018
Spavaća soba srca

Spavaća soba je najintimnija prostorija u kući, zatvorena za poglede većine gostiju. Mesto je našeg povlačenja u sebe, odmora od napornog dana i prikupljanja energije za sutrašnjicu.

Zato je važno da odražava ličnost onoga ko u njoj boravi, i ne sme se zapostaviti, već bi je trebalo povremeno osvežavati. To ne mora značiti velike promene – ako ste zadovoljni svojim ormarom, a krevet vam je udoban  – promenite sitnice koje će umiti spavaću sobu i biti u skladu sa vašim duhom.
Monotone spavaće spobe lako postaju interesantnije ako im dodate slike velikih dimenzija! Fotografije, slike, sve popularniji natpisi ili čak popucali zid iznad kreveta ne moraju biti skupo rešenje, a promena je će biti lako uočljiva.

PROČITAJTE I… Romantični stil ili večna bela u spavaćoj sobi

Članak se nastavlja posle reklama

Zelena spavaća soba Slova iznad kreveta
Beli zidovi mogu biti odlično rešenje ako želite da vizelno povećate prostoriju, ali mnoge podsećaju na bolnice, te nisu dobar izbor za uređenje spavaće sobe. Personalizujte  prostor dodavanjem boje koja vam najviše prija i uživajte u koloritnoj sobi. Plava, zelena i narandžasta su sjajan izbor za spavaću sobu, jer su blage i umirujuće, ali ako više volite jarku crvenu ili ljubičastu – kombinujte ih sa neutralnim bojama i soba će zračiti energijom.

PROČITAJTE I… Stvorite udoban kutak u spavaćoj sobi

Stolica kao stočić
Upotrebljavajte nameštaj na drugačiji način. Dotrajala stolica više nije deo trpezarijskog nameštaja, ali može postati deo spavaće sobe. Nije vreme za bacanje – uz malo kreativnosti biće neobičan noćni stičić!

Članak se nastavlja posle reklama

OSTATAK TEKSTA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs

Članak se nastavlja posle reklama

Tags: