Po meri vaše spavaće sobe

by | March 26, 2018
Obojite plakar

Prilikom kupovine plakara treba voditi računa o njegovoj funkcionalnosti, veličini prostora u koji će biti smešten i, svakako, stilu enterijera u koji ćete ga postaviti.

Plakar italijanske kompanije Novamobili, model INTONO. Kako mu i samo ime kaže, boja može biti u tonu sa zidovima, a klijent mu sam može menjati nijansu prema želji – tako će plakar uvek biti u savršenoj harmoniji sa ostatkom sobe (showroom Lusso).
Plakar Polukružni plakar

Plitki plakar uklopljen u nišu u hodniku veoma je funkcionalan i deluje elegantno. Lamistal mutno staklo montirano je u visini vešalica tako da unutrašnjost plakara uvek izgleda uredno (Eduro).
Plakar sa slike Curvo proizvod je kompanije Novamobili. Curvo na najbolji način predstavlja mogućnosti kompanije da vrhunski dizajn prilagodi najrazličitijim prostorima i zahtevima kupaca. Može se izraditi u preko dvadeset boja (showroom Lusso).

Plakar spavaće sobe

Plakar Lafa iz programa kompanije Novamobili. Ovaj model odlikuje veliki izbor elemenata kojima se izlazi u susret raznovrsnim potrebama klijenata koji su u potrazi za savršenim rešenjem za svoj prostor. Postoje 44 varijante ovog modela, u lakiranoj ili melamin obradi (showroom Lusso).