Raskošne spavaće sobe I

by | October 6, 2013
Raskošna spavaća soba

U spavaćoj sobi treba da se osećate kao kralj ili kraljica, odmarate se i ugađate sebi. Iz tog razloga izabrali smo za vas nekoliko primera luksuznih i trendi dizajniranih spavaćih soba, koje će vas sigurno inspirisati.

Elegantna spavaća soba

Ova spavaća soba zaista izgleda raskošno, iako je, kao što možete videti, uređena veoma jednostavno.

Članak se nastavlja posle reklama

Detalji u njoj su pažljivo odabrani i odlično naglašeni, a dekorativni elementi su jednostavnih, zemljanih tonova, što ovoj raskošnoj sobi daje notu neobaveznog i izazovnog. Svi materijali su čudesni, a luster je možda najimpresivniji detalj.

Spavaća soba zemljanih tonova

I ova spavaća soba je krajnje jednostavna u smislu unutrašnjeg dekora. Iako je pomalo mračna, u kombinaciji sa toplim, zemljanim bojama koje su izabrane za dekor, rezultat je veoma opuštajuća, udobna atmosfera.

Članak se nastavlja posle reklama

[textblock style=”6″]Pogledajte još neke raskošne spavaće sobe[/textblock]

Jednostavnost linija, lepota detalja i bogatstvo tekstura doprinose svedenom i sofisticiranom ukupnom izgledu sobe.

Članak se nastavlja posle reklama

Spavaća soba u kontrastima

Dizajn ove moderno uređene spavaće sobe baziran je na kontrastima.Taman drveni pod veoma je bogat i lep, i slaže se sa drvenim gredama na plafonu, čineći kontrast sa belim zidovima i tepihom.

Članak se nastavlja posle reklama

Dizajn kreveta se zasniva na istoj vrsti kontrasta, budući da je ram izrađen od tamnog drveta, posteljina je bela, a dekorativni jastuci su u braon boji.

Dramatični izgled sobe

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo je do sada najdramatičniji dekor spavaće sobe, snažno naglašenih kontrasta. Plafon je bele boje, dok su zidovi okrečeni u crno. Prozorska drvenarija je takođe u beloj boji, kao i drugi dekorativni elementi na zidovima.

Krevet sa baldahinom sa crnim zavesama belih rubova i belom posteljinom zaista deluje raskošno.

Tradicionalna spavaća soba

Članak se nastavlja posle reklama

Ova spavaća soba ima tradicionalan enterijer u kojoj dominira zlatna boja, omogućujući da dekor istovremeno bude topao, bogat i raskošan.

Sobu obavijaju prelepe zlatne zavese, otkrivajući velike prozore i vrata, koja razdvajaju prostor od velikog balkona sa prekrasnim pogledom. Krevet ima elegantno uzglavlje, a ostatak nameštaja sadrži istovetne trendi detalje.

Izvor: homedit.com

Članak se nastavlja posle reklama