Raskošne spavaće sobe I

by | October 6, 2013
Raskošna spavaća soba

U spavaćoj sobi treba da se osećate kao kralj ili kraljica, odmarate se i ugađate sebi. Iz tog razloga izabrali smo za vas nekoliko primera luksuznih i trendi dizajniranih spavaćih soba, koje će vas sigurno inspirisati.

Elegantna spavaća soba

Ova spavaća soba zaista izgleda raskošno, iako je, kao što možete videti, uređena veoma jednostavno.

Detalji u njoj su pažljivo odabrani i odlično naglašeni, a dekorativni elementi su jednostavnih, zemljanih tonova, što ovoj raskošnoj sobi daje notu neobaveznog i izazovnog. Svi materijali su čudesni, a luster je možda najimpresivniji detalj.

Spavaća soba zemljanih tonova

I ova spavaća soba je krajnje jednostavna u smislu unutrašnjeg dekora. Iako je pomalo mračna, u kombinaciji sa toplim, zemljanim bojama koje su izabrane za dekor, rezultat je veoma opuštajuća, udobna atmosfera.

[textblock style=”6″]Pogledajte još neke raskošne spavaće sobe[/textblock]

Jednostavnost linija, lepota detalja i bogatstvo tekstura doprinose svedenom i sofisticiranom ukupnom izgledu sobe.

Spavaća soba u kontrastima

Dizajn ove moderno uređene spavaće sobe baziran je na kontrastima.Taman drveni pod veoma je bogat i lep, i slaže se sa drvenim gredama na plafonu, čineći kontrast sa belim zidovima i tepihom.

Dizajn kreveta se zasniva na istoj vrsti kontrasta, budući da je ram izrađen od tamnog drveta, posteljina je bela, a dekorativni jastuci su u braon boji.

Dramatični izgled sobe

Ovo je do sada najdramatičniji dekor spavaće sobe, snažno naglašenih kontrasta. Plafon je bele boje, dok su zidovi okrečeni u crno. Prozorska drvenarija je takođe u beloj boji, kao i drugi dekorativni elementi na zidovima.

Krevet sa baldahinom sa crnim zavesama belih rubova i belom posteljinom zaista deluje raskošno.

Tradicionalna spavaća soba

Ova spavaća soba ima tradicionalan enterijer u kojoj dominira zlatna boja, omogućujući da dekor istovremeno bude topao, bogat i raskošan.

Sobu obavijaju prelepe zlatne zavese, otkrivajući velike prozore i vrata, koja razdvajaju prostor od velikog balkona sa prekrasnim pogledom. Krevet ima elegantno uzglavlje, a ostatak nameštaja sadrži istovetne trendi detalje.

Izvor: homedit.com