Spavaća soba City Collection

by | January 11, 2014
Spavaća soba City Collection

Ako tragate za kompletnom spavaćom sobom koja je jednostavna i formalna, nemojte tragati dalje City Collection od Beta Mobili je idealna za vas. Esencija ove kolekcije u samom korenu sofisticiranosti, ona ima pomalo muški osećaj koji se ogleda u brojnim istaknutim linijama i raskošnim teksturama.

Čista modernost se vidi na krevetu, koji ima niski profil, kockasti oblik sa istaknutim desnim uglovima koji definišu celu kolekciju.

Bogato punjeno uzglavlje je opcija kojom dodajete teksturu i muževnost ramu kreveta.

Spavaća soba City Collection slika2

Velika škrinja pored kreveta sa svojim proporcijama je odlična za čuvanje esencijalnih potrepština i daje balans vizuelnoj težini kreveta.

Jednostavna komoda sa fiokama upotpunjuje sobu i daje lep kontrast kožnom uzglavlju.

Veliki garderoberi ima mnogobrojne verzije i možete sami odabrati model koji vam se najviše dopada.

Spavaća soba City Collection slika3

Svaki stil ima osnovne kockaste panele i različite opcije ogledala koja reflektuju svetlo.

Za manje objekte, kao što su police za knjige i centar za zabavu, postoje različite veličine i možete ih tako organizovati da vam sve bude na dohvat ruke.

City Collection vam pruža set ozbiljnih, jakih komada nameštaja koji su dizajnirani da zadovolje vaš način života i vaš ukus za moderni profesionalizam.

Spavaća soba City Collection slika4

Odmorite se na kraju radnog dana u vašoj sobi koja je definisana klasikom, jednostavnim linijama i koja je bogata u sofisticiranosti.

Izvor: furniturefashion.com