Top 10 luksuznih high-tech kreveta II

by | September 8, 2013
Vrhunski krevet sa televizorom

Kako biste se uspešno izborili sa svakodnevnim stresom, potrebno je da se opustite i odmorite. Ukoliko želite da priuštite sebi dobar i kvalitetan san, dajemo vam predloge za multimedijalne krevete, možda su baš oni vaš izbor.

6. Vrhunski krevet sa televizorom

Ovo je još jedan ‘cool’ superluksuzni ležaj sa ugrađenim televizorom i funkcijama koje se aktiviraju pomoću bežičnog daljinskog upravljača. Krevet se isporučuje zajedno sa televizorom koji sadrži 22-inčni flat ekran, a njegova cena iznosi fantastičnih 32.375 dolara.

7. Histoire Do Be rotirajući krevet

Histoire Do Be je rotirajući krevet čije se funkcije aktiviraju pomoću Mobelform daljinskog upravljača. Ležaj se doprema sa ugrađenim elementima, na kojima je postavljen televizor, i ortopedskim dušekom.

Ovaj prelepi krevet, pravi ukras u vašoj spavaćoj sobi, izrađen je od nekoliko vrsta drveta i dostupan u različitim bojama i veličinama.

Histoire Do Be rotirajući krevet

8. Gustarle krevet sa televizorom

Impresivni Gustarle krevet sadrži poslednji model Samsungovog 26-inčnog flatscreen LCD televizora sa ugrađenim DVD uređajem visoke definicije.

Dostupno je nekoliko vrsta finalnih drvenih obrada za ram kreveta, kao i bogat izbor materijala od prirodne kože kojom su obloženi uzglavlje i obe strane podnožja kreveta, a uz ovaj prelepi TV krevet možete poručiti i dušek od Visco Elastic memorijske pene.

Dostupan je u nekoliko veličina, a model od dva metra košta 13.577 dolara.

Gustarle krevet sa televizorom

9. Neuništivi krevet

Quantum Sleeper predstavlja sistem visokog nivoa bezbednosti dizajniran tako da obezbeđuje maksimalnu zaštitu od različitih pretnji iz okruženja.

Ovaj high-tech krevet na rasklapanje otporan je na vatru i kad je sklopljen podseća na sanduk koji vas štiti od nepredviđenih opasnosti. U ležaj je ugrađen bezbednosni sistem koji vas štiti od destruktivnih prirodnih nepogoda, napada terorista i kidnapera.

[textblock style=”6″]Pogledajte prvih pet luksuznih high-tech kreveta[/textblock]

Pored zaštite, krevet nudi vrhunsku zabavu, budući da sadrži CD/DVD plejer, kompjuter, mikrotalasnu pećnicu i frižider, kao i mobilni telefon i radio-stanicu da biste mogli održavati vezu sa spoljašnjim svetom!

Dizajniran je tako da ste, skriveni u njemu, u mogućnosti da posmatrate šta se dešava napolju, dok ste pri tome zaštićeni od pogleda. Cena ovog krevata, iako se više ne proizvodi, iznosi 135.000 dolara.

Neuništivi krevet

10. Sonični krevet Kaffea Matthewsa

Sonični krevet je džinovski ležaj sa 12-kanalnim surround zvučnim sistemom. Spolja možda liči na drveni rezervoar, ali unutra su postavljeni zvučnici koji ovaj krevet čine savršenim kućnim bioskopom.

Dizajnirao ga je Kaffe Matthews kao izložbeni eksponat, koji još uvek nije na prodaju. Za rad mu je potrebno 220 volti i pokriva zvukom svaki centimetar vašeg tela, a još kada uključite televizor, ovaj krevet nećete poželeti da napustite.

Sonični krevet Kaffea Matthewsa

Izvor: bornrich.com