Trendi posteljine za zdrav san? Postoje!

by | April 26, 2023
Trendi posteljine za zdrav san? Postoje!

Za razliku od ostatka vašeg doma – koji je dizajniran da se dopadne i vašim gostima – spavaća soba vam dozvoljava da budete sebični. Ona mora biti vaša lična oaza, prostor u kojem možete zaboraviti na svaki problem.

 

Spavaća soba je samo vaše mesto gde se možete opustiti, relaksirati, to je vaš prostor za uživanje. Stoga što je bolje uređen i dizajniran, više ćete uživati u njemu svaki put kada tamo provedete vreme.

Uređenje spavaće sobe predstavlja pravi mali projekat koji traži pažnju, trud i vreme, ali rezultati su više nego vredni uloženog truda. Upravo zbog toga, pričaćemo o trendovima u uređenju spavaćih soba za ovu sezonu, sa fokusom na tamnije nijanse posteljine koje su apsolutni trend poslednjih sezona i na korišćenje 100% organskog pamuka.

Kada govorimo o trendovima u uređenju spavaćih soba, zapažamo da se stvari polako ali sigurno okreću ka tamnijim nijansama i organskom pamuku. Tamne nijanse posteljine, poput teget, crne, petrolej ili tamno sive, postale su veoma popularne zbog svog modernog i elegantnog izgleda, ali i zbog svoje praktičnosti – manje su osetljive na fleke i prljavštinu.

Inovacija na tržištu posteljina, koja je napravila evropski bum u protekloj godini su Silwear sense posteljine proizvedene od 100% sertifikovanog organskog pamuka sa integrisanim jonima srebra koje u tkanini deluje antimikrobno- te ste zahvaljujući jonima srebra dugo vremena zaštićeni od grinja i bakterija. Kao takve, Silwear sense posteljine ne samo da se preporučuju onima koji vode računa o svom zdravlju već i osetljivim kategorijama kao i deci imajući u vidu da u ponudi imaju i široku paletu boja posteljine za decu kao i dezene prilagođene najmlađima.

Organski pamuk takođe dobija sve veću popularnost, posebno među onima koji žele da svoj životni stil učine održivijim. Kada birate organski pamuk, ne samo da podržavate održivu proizvodnju i očuvanje životne sredine, već i dobijate izdržljiv materijal koji je prijatniji za kožu i zdraviji za spavanje. Čist organski pamuk zadržava optimalnu prozračnost i upravo zato, proizvodi napravljeni od organskog pamuka mogu se koristiti tokom cele godine, a sa integrisanim jonima srebra Silwear sense posteljine su pravi izbor za sve koji vode računa o svom zdravlju kao i o svom okruženju.

U kombinaciji sa tamnijim nijansama Silwear sense posteljine od 100% organskog pamuka dodavanje svetlijih jastuka ili prekrivača stvara savršen sklad, soba dobija moderni izgled i postaje pravi kutak za opuštanje. Uz to, možete se odlučiti i za tamniji nameštaj, poput noćnih ormarića ili komoda, kako bi stvorili još više kontrasta i dubine.

Dugo su se bež, bela i krem boje koristile u dekoraciji spavaćih soba, za prenošenje smirenosti i kao večiti klasici, međutim svetski enterijeristi predviđaju da će siva i crna boja ostati jedne od najčešće korišćenih u ovim prostorijama, posebno u kombinaciji sa belom. Silwear sense u svojoj ponudi nudi široku paletu boja koje će se sasvim sigurno uklopiti u svaki prostor, a kvalitet organskog pamuka koji je u ponudi nema premca na domaćem tržištu.

Svi popularni trendovi za spavaće sobe mogu biti korišćeni individualno ili ih možete kombinovati kako biste stvorili spavaću sobu u kojoj rado provodite vreme čak i onda kada ne spavate. Predlažemo vam da otkrijete nove trendove, odaberete one koji vam se dopadaju i prilagodite ih svojim potrebama i ličnosti, a trend spavanja na posteljini koja je 100% bezbedna za vaše zdravlje i zdravlje vaših najdražih je vanvremenski trend. Kada jednom otkrijete benefite spavanja na Silwear sense posteljinama za koje sa pravom kažu da je pravi “oblak udobnosti” nećete vise imati dilemu kada je ulaganje u zdrav i bezbedan san u pitanju.

silwearsense.com


Borjana Božić

promo