Vintidž spavaća soba: 5 luksuznih detalja koji menjaju utisak

by | July 17, 2023
Vintidž spavaća soba

Ima nešto u ovom stilu što prostor vrišti luskuz. Spoj romantike i prestiža čini da vintidž spavaća soba izgleda tako sofisticirano. Pogledajte ove najbitnije detalje.

Vintidž spavaća soba: 5 luksuznih detalja koji menjaju utisak

Kitnjasti luster

Naravno, ne treba vam luster u spavaćoj sobi. Ali zar ne želite jedan? Luster pruža obilje luksuza i elegancije svakom prostoru, uključujući i spavaću sobu. Za vintidž izgled, pokušajte da nabavite kitnjasti luster. Ali da biste bili sigurni da vaša spavaća soba ne izgleda previše blistavo, postavite luster u centralni deo sobe i neka drugi elementi budu svedeniji.

Članak se nastavlja posle reklama

Vintidž spavaća soba: Plišani detalji

Elegantan i bogat somot može učiniti da soba dobije divan vintidž utisak. Plišana uzglavlja kreveta ili fotelje, iako su bogata, dodaju bujnu istoriju spavaćoj sobi, a vintidž izgled je još više pojačan ako je somot optočen mesinganim dugmadima. Obratite pažnju na senf boju, kraljevskoplavu ili smaragdnozelenu – one prosto vrište luksuz.

Dekorativni predmeti

Jedan od najboljih načina da vintage izgled u spavaćoj sobi bude jedinstven za vas i vaš stil je kroz dekorativne predmete. A kada je u pitanju vintidž dekor, postoji mnogo opcija. Svećnjaci, ramovi, osvetljenje i  knjige… lista se može nastaviti u nedogled. Ali jedan posebno jedinstven dodatak dekoru je vintidž bista. Oni su eklektičan dodatak spavaćoj sobi i prosto odaju utisak prestiža.

Članak se nastavlja posle reklama

Cvetni motivi

Vintage cvetni motivi su divan i privlačan dodatak spavaćoj sobi. Potražite prigušenije šare na navlakama za jastuke, posteljini ili tapetama i koristite njihove boje na drugim mestima u spavaćoj sobi za kombinovani viktorijanski izgled.

Članak se nastavlja posle reklama

Vintidž spavaća soba: Zavese

Za sofisticiran, vintidž izgled spavaće sobe za odrasle, okačite bogate nabrane zavese. Potražite modele sa suptilnim printom u boji koja upotpunjuje ostatak vaše spavaće sobe. Kada je u pitanju širina zavesa, važi pravilo: što više, to bolje.

Članak se nastavlja posle reklama

Činjenica je da vintidž uređenje doma unosi luskuzni ambijent u prostor. Osim toga, ovakav stil pružiće vam dozu romantike u kojoj ćete jedva čekati da se opustite na kraju dana.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 


Miljana Momirović

Galina Kiseleva/GettyImagesPlus