Zoran Kesić predstavio novu ponudu Optimo dušeka i podloga

by | June 5, 2017

Najnoviji modeli dušeka i podloga za zdravo i kvalitetno spavanje austrijske kompanije Optimo predstavljeni su nedavno na Dorćol placu. Ovi sistemi jedni su od vodećih u Evropi i izrađuju se u Austriji od prirodnih i antialergijskih materijala u saradnji sa ergonomskim institutom iz Minhena, a namenjeni su pre svih osobama koje znaju da cene svoj san i ne prave kompromise po pitanju čuvanja svojih leđa ili kičme.


Najnoviji model prilagođava se telu u svakoj tački i na idealan način rasterećuje kičmu, vrat i potiljak tokom spavanja. On pripada ekskluzivnoj Optimo liniji – Austroflex koja je sada unapređena i predstavlja kombinaciju podloga i dušeka za koji stručnjaci tvrde da je jedan od najsavršenijih sistema za spavanje na svetu.
Sledeći novitet su dušek izrađen od 100% prirodnog kaučuka i drvena podloga bez ijednog metalnog dela, a namenjeni su onima koji insistiraju na spavanju u skladu sa prirodom.


Treći novitet je dušek od emc hlade pene Wellcomfora koji se prilagođava telu u sedam zona i najprodavaniji je Optimo dušek u region. Izdvaja ga to što pruža visok novo udobnosti za relativno nisku cenu. Takođe, u ponudi su i kreveti od hrasta renomiranih domaćih proizvođača.
Uz predstavljanje nove ponude, Elastoflex, generalni distributer kompanije Optimo za Srbiju, proslavio je 20-ti rođendan i najavio veliku rasprodaju starih modela u salonu u ulici Dimitrija Tucovića 12.

Više infomacija na: www.elastoflex.rs
Kontakt: Mladen Sopić, direktor Elastoflex doo, 011 3809430; Dimitrija Tucovića 12.