Jesenja trpezarija unosi toplu magiju: 4 saveta za uređenje

by | September 17, 2023
Jesenja trpezarija

Kada dođe jesen, prostor za ručavanje je često poslednji na listi za dekoraciju, a istina je da jesenja trpezarija zaista doprinosi prijatnijoj atmosferi.

Bez obzira na veličinu prostora, mali detalji doprineće privlačnom ambijentu tokom obroka sa porodicom i stvoriti toplu atmosferu u vašem domu. U nastavku pogledajte ideje za jesenju dekoraciju trpezarijskog stola.

Jesenja trpezarija unosi toplu magiju: 4 saveta za uređenje

Promenite posuđe

Prošli su dani kada je dekoracija za jesen bila samo bundeve i po koja šišarka. Ako biste radije zadržali minimalistički izgled trpezarije bez kupovine brojnih dekorativnih predmeta, promenite posuđe. Crni tanjiri i pribor za jelo, priznaćete, izgledaju veličanstveno. A najbolje od svega je što nakon završetka sezone ne morate da ga ih sklonite u kutiju do sledeće jeseni.

Članak se nastavlja posle reklama

Postavljanje stola: Ovako to rade Francuzi – raskošno ali sa ukusom

Jesenja trpezarija sezonskog dizajna

Pretvorite obične, svakodnevne rituale u nešto posebno uoči jeseni. Od velikog venca ili buketa cveća u toplim bojama do kestenja i šišarki koji mogu poslužiti kao dekoracija. Prelepe lanene salvete u braon tonovima i stolnjak u sličnoj boji izgledaće čarobno na trpezarijskom stolu.

Članak se nastavlja posle reklama

Sveće za trpezarjski sto

Brz i jednostavan način da vaša trpezarija dobije jesenje vibracije jeste da postavite visoke sveće. Čak i kada nisu upaljene, prostor će delovati prijatnije i privlačnije.

Članak se nastavlja posle reklama

Savršene su za postavljanje na centralni deo trpezarijskog stola i mogu se koristiti tokom cele godine da unesu šarmantni sjaj i miris u vaš prostor. Osim toga, možete ih upotpuniti jesenjim plodovima za kompletnu sliku.

Članak se nastavlja posle reklama

Jesenji venac

Lepota najboljih venaca za jesen je u tome što se mogu okačiti bilo gde u kući. Tradicionalno se koriste za dekoraciju vrata ali zašto njima ne biste poboljšalji i zidove u trpezariji ili centralni deo stola?

Od zabavnih, sablasnih dizajna, do rustičnijih, prirodnih venaca ispunjenih privlačnim lišćem i cvećem, postoji toliko mnogo jedinstvenih opcija koje možete izabrati bez obzira na vašu šemu za jesenju sezonu.

Članak se nastavlja posle reklama

 


Miljana Momirović

Kristen Prahl/GettyImagesPlus