Pre i posle transformacije: Renoviranje kupatila u 3 realna primera

by | September 16, 2023
Renoviranje kupatila

Ako sanjate o elegantnom kupatilu koje izgleda prefinjeno, ovi primeri za renoviranje kupatila pružiće vam realnu sliku o tome šta možete imati u svom domu.

Renoviranje kupatila zapravo je najzahtevnije u poređenju sa ostalim prostorijama u dom zbog toga što veličina prostora često predstavlja glavnu prepreku. Ipak, uz dobar raspored, kreativnu zamisao i pažljivo planiranje može se dizajnirati kupatilo iz snova. Bez obzira na trenutno stanje vašeg kupatila, ovi projekti mogu poslužiti kao inspiracija da iskoristite sve prednosti. U nastavku pogledajte ideje za maksimalno uživanje u vašem novom kupatilu.

Pre i posle: Pogledajte kako izgledaju kupatila nakon renoviranja

Članak se nastavlja posle reklama

Pre i posle: 3 realna primera za renoviranje kupatila koje možete ponoviti

Prvi primer: Renoviranje kupatila od mračnog do svetlog

Početno zastareli i jednostavan dizajn kupatila dobio je “novi život”. Maksimalno je iskorišćena prednost velikog prozora koja je upoptunjena belim kupatilskim nameštajem za stvaranje svetlijeg i vedrijeg prostora. Mat beli zid sa “kitkat” kupatilskim pločicama dodatno doprinosi novom prefinjenom izgledu.

Članak se nastavlja posle reklama

Drugi primer: Zeleni šarmantni lavabo

Od početka je ovom kupatilu nedostajalo stila. Međutim, renoviranjem ne samo da je prostorija dobila novi i privlačniji izgled, već je i raspored gotovo potpuno promenjen. Na nekadašnjem mestu za tuš-kabinu sada se nalazi prelepi svetlozeleni kameni lavabo na kupatilskom ormariću koji je ulepšan drvenim prednjim delom. Na mesto nekadašnjeg umivaonika došla je tuš-kabina i kada odvojena staklenom pregradom od ostatka kupatila.

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

 Treći primer: Kombinacija kupatilskih pločica

Kao i ljudi, kupatilske pločice dolaze u svim oblicima i veličinama. Ovo renoviranje kupatila se ne razlikuje. Kombicija metro i pločica u obliku riblje krljušti na zidovima uklopljena je sa heksagon kupatilskim pločicama na podu. Visoko ogledalo i duboka kada doprinele su elegantnom izgledu ove prostorije koji se bez napora uklapa sa ostatkom kupatila.

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

Ovi primeri za renoviranje kupatilu pružaju pravu inspiraciju za sve koji sanjaju o šarmantnom dizajnu. Sa dobro osmišljenim planom za obnovu, možete jednostavno iskoristiti prednosti vaše prostorije i kreirati potpuno novi ambijent koji stvara bolju sliku o vašem domu.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Miljana Momirović

Joe Hendrickson/GettyImagesPlus