Renoviranje prostorija u kući: Pre i posle

by | September 20, 2023
Renoviranje prostorija u kući

Renoviranje prostorija u kući je svakako zamorno, ali nema veće sreće kada vidite krajnji proizvod i napredak koji ste ostvarili. 

Renoviranje prostorija u kući: Trud koji se isplati

Renoviranje zahteva mnogo truda, rada i ulaganja. I koliko god proces bio dug i stresan, rezultati su stvarno zapanjujući i vredni svih nedaća kroz koje ste prošli. Evo nekoliko primera uspešnih renoviranja prostorija.

Renoviranje: Kako da uštedite novac

Renoviranje hodnika

U ovom primeru zamenjen je zeleni psihodelični tepih za bež tepih koji je u potpunosti izmenio izgled prostorije. U skladu sa tepihom, zamenjena su i sobna vrata koja su se savršeno uklopila u celokupni dizajn.

Renoviranje prostorija u kući: Dnevna soba

Renoviranje dnevne sobe je u ovom slučaju prošlo kroz nekoliko faza. Za ovu priliku, stolarija je dizajnirana po meri. Zakrivljeni deo prostorije iskorišten je kao dodatak sedaonog mesta. Svetle boje su dale u potpunosti nov izgled prostoriji koja je od tradicionalnih varijanti prešla u sasvim moderan stil.

Kuhinja i trpezarija

Na mestu gde je bila kuhinja, napravljena je trpezarija. Od tamne zagušene kuhinje dobijen je lagan svetao prostor za trpezariju. Sa druge strane, prazan prostor je savršeno iskorišćen za kuhinju u G obliku.

Renoviranje prostorija u kući: Spavaća soba

Spavaća soba je imala mnogo izmena. Veliki prozor čini prostor posebno prozračnim i svetlim. Da bi neobičan prostor bio popunjen, iskorišćen je niz ugradnih plakara i pametne elektronike.

Renoviranje kupatila

U ovom kupatilu su nekad bili odvojeni delovi za kupanje i toalet. Međutim, pregradni zid u ovoj prostoriji je delimično uklonjen, dok je preostali deo zida iskorišćen kao tuš. Kupatilo je dobilo nežnu opuštajuću atmosferu i savršen izgled.

Ovo je pozitivan primer kako iz prostora krajnje neobičnog oblika izvučete maksimum i stvorite dom idealan za vaš ukus. Uz dobru organizaciju i savete stručnjaka, svaki prostor možete pretvoriti u vaš dom iz snova. Međutim, prvenstveno je veoma važno da znate šta želite, a onda ćete to lako pretvoriti u stvarnost.


Snežana Vranić

SeventyFour/GettyImagesPlus