BOGATA PONUDA RAZLIČITIH MATERIJALA I TAPETA

by | May 24, 2022
TIER PONUDA MATERIJALA I TAPETA

Kvalitetno uređenje enterijera zahteva podjednako usmeravanje pažnje ka svakom detalju. Da bi se stvorio ambijent u kome se osećamo prijatno i koji nas inspiriše, potrebno je sagledati sve aspekte samog prostora i na taj način pristupiti uređenju.

TIER PONUDA MATERIJALA I TAPETA

Sledeći važan korak je usklađivanje potreba i mogućnosti prostora sa ponudom na našem tržištu. Naš asortiman čine moderna rešenja za uređenje enterijera materijalima i sistemima za dekoraciju i zaštitu od sunca. Na tržištu smo već duži niz godina prepoznatljivi po rolo, zebra rolo i panel sistemima, ujedno i po jedinstvenoj i sa velikom pažnjom biranom kolekcijom zavesa NINA & NERA.

Našu ponudu kompletnom čine i širok asortiman mebl štofova, kao i bogat izbor tapeta renomiranih evropskih dobavljača.

TIER PONUDA MATERIJALA I TAPETA

Prilikom izbora mebl štofa, osim modernog i atraktivnog izgleda, važno je obratiti pažnju na izdržljivost prilikom habanja, kao i da li poseduju vodoodbojni nanos, koji održavanje u velikoj meri čini lakšim. Paleta boja, tekstura, dezeni su ono što će usmeriti dalji pravac uređenja.

TIER PONUDA MATERIJALA I TAPETA

Zavese su često spoj lepog i funkcionalnog, pa je to uglavnom ono čime se dizajneri, arhitekte i kupci prevashodno vode. Za sve ljubitelje toplih, harmoničnih enterijera pripremili smo i ove godine novitete u našoj kolekciji zavesa. I dalje je akcenat na prirodnim, mirnim tonovima i svedenim dezenima, što ove materijale čini lako uklopivim u različite stilove opremanja.

TIER PONUDA MATERIJALA I TAPETA

TIER PONUDA MATERIJALA I TAPETA

Zavese i draperi, osim toplog i prijatnog izgleda, prostor čine kompletnim i skladnim.

Praktičnost, funkcionalnost i sveden dizajn je ono zbog čega se mnogi prilikom uređenja enterijera odlučuju za rolo i panel sisteme. Tehnički uslovi prostora određuju način montaže i odabir mehanizma. Prime rolo sistemi, svojim dizajnom, zadovoljavaju zahteve modernih enterijera i lako se nadovezuju na sve tipove uređenja. Odabirom adekvatnog platna, može se regulisati količina dnevnog svetla u prostoriji, obezbediti neophodna privatnost u domu, a ujedno dodatno dekorisati prostor.

TIER PONUDA MATERIJALA I TAPETA

Za pojedine delove enterijera, posebno one koje želimo da akcentujemo i dodatno naglasimo, savršen izbor je neka od tapeta iz naše ponude – geometrija, floralni detalji, imitacija zidnih tehnika, betona, dečje i tapete za tinejdžere, samo su jedan deo naše raznovrsne ponude.

TIER PONUDA MATERIJALA I TAPETA

Ukoliko se uskoro upuštate u opremanje svog životnog ili radnog prostora, a sve ovo vam se čini kao zahtevan posao za vas lično, svratite do naših salona, upoznajte se sa našom ponudom, konsultujte sa našim stručnim i iskusnim osobljem, zakažite besplatan izlazak na teren i sve ostalo prepustite nama.

Naši saloni se nalaze na Novom Beogradu, salon Tier, Omladinskih brigada 100, Extra centar i salon Nina & Nera, Uroša Martinovića 11, A Blok