Da li tražite neobičnu boju za svoje zidove? Ovo su ekskluzivne nijanse

by | July 18, 2023
Da li tražite neobičnu boju za svoje zidove? Ovo su ekskluzivne nijanse

Želite osvežiti svoj dom nekom neobičnom i upečatljivom bojom zidova? Ponekad je izlazak iz zone komfora i upotreba hrabrih i neočekivanih nijansi ono što vam zaista treba.

Dobrodošli u svet boja: Ovo su neobične nijanse za vaš dom

Kako odabrati i koristiti tamne boje za unutrašnje prostorije

Nežna lila nijansa

Ova nežna lila nijansa “Woogie” od Caparol Icons će vas podsetiti na miris cveća u vašem vrtu tokom leta. Justin Howlett, enterijer dizajner preporučuje ovu boju za dnevne sobe ili spavaće sobe kako bi uneli prijatnu atmosferu.

Živahne zelene

Zelene nijanse koje su živahne, ali ne previše upadljive, mogu biti teške za pronaći. Ova nijansa zelene je skriveni dragulj koji će uneti osveženje u vašu trpezariju ili radnu sobu.

Odvažne boje

Dizajneri iz Dax I Architekten preporučuju bogatu nijansu ljubičaste, koju možete kombinovati sa nijansama poput ružičaste ili plave. Ova kombinacija će vašem prostoru dati sofisticiran i šarmantan izgled.

Plemenita nijansa zelene

Ovo je plemenita nijansa zelene koja unosi osećaj mira u svaki prostor. Babak Shahverdi, enterijer i grafički dizajner, preporučuje ovu boju, posebno u kombinaciji sa tamnim drvetom za elegantan izgled.

Nijanse crvene

Julia von Werz iz JVW predlaže hrabru crvenu nijansu koja će uneti živost i energiju u vaš dom. Ova boja je idealna za osveženje prostorija sa malo prirodne svetlosti.

Fabian Freytag iz Fabian Freytag Studija veruje da je vreme za povratak crvene boje u sve njene nijanse. Ovo je jedna od takvih nijansi, a posebno se preporučuje za dnevni boravak ili trpezariju.

Ako želite da unesete vedrinu u prostor koji nema mnogo prirodne svetlosti, Jan Hoyer iz Hoyer & Kast Interiors preporučuje ovu savršenu nijansu roze koja će istaći unutrašnji prostor.

Nadamo se da ste pronašli inspiraciju u ovim preporukama za neobične boje zidova. Nemojte se plašiti eksperimentisati i osvežiti svoj dom hrabrim izborom boje koja će ga pretvoriti u pravo umetničko delo. Ne zaboravite da je boja moćno sredstvo za transformaciju prostora i izražavanje vaše individualnosti. Uživajte u uređenju vašeg doma!


Borjana Božić

hellonage/gettyimages