Organizacija ormarića pored kreveta: Šta vam je višak na njemu?

by | August 21, 2023
Organizacija ormarića pored kreveta

Organizacija ormarića pored kreveta je veoma važna i za dobar san. U sobi u kojoj treba da se opustite vam sigurno ne treba vizuelna buka koju neuredan ormarić stvara.

Organizacija ormarića pored kreveta: Kako da to pravilno učinite?

Da li na noćni stočić pored kreveta natrpavate sve što vam padne pod ruku samo jer ste previše umorni? A potom svako jutro u moru stvari tražite telefon kako bi ugasili alarm koji vas budi? Da, složićete se da ovo nije sjajan osećaj. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da organizujete ovaj komad nameštaja.

Organizacija male spavaće sobe: Korisni saveti za uštedu prostora

Odlučite šta želite da zadržite

Kada je organizacija (bilo čega) u pitanju, čišćenje i sortiranje stvari na gomile je ključno. Odlučite šta želite da zadržite, a šta bi bilo bolje da izbacite. I naravno obrišite prašinu i prljavštinu sa ormarića.

Organizacija ormarića pored kreveta: Organizujte stvari koje želite da zadržite

Najčešće ljudi na noćnom stočiću drže kreme, knjige, telefon ili drugi top elektronike. Međutim, ne mora sve biti vidljivo. Iskoristite i fioke. Ukoliko ispod glavne površine imate otvorene police, one su idealne za knjige. U fiokama možete držati noćne proizvode za negu ili punjače za elektronske uređaje.

Odabir noćne lampe je takođe važan

Iako imate mali noćni stočić, lampa je veoma važna. Osim što vam je neophodna ukoliko volite da čitate pred spavanje, ona je sjajna i za stvaranje divne atmosfere. Osim toga, bilo bi dobro da je koristite i ako koristite druge elektronske aparate. Plus, ne morate da ustajete da biste ugasili svetlo. Odaberite idealu lampu u vašem stilu.

Organizacija ormarića pored kreveta: Iskoristite ormarić i za odeću

Ako imate samo nekoliko stvari koje želite da zadržite i imate slobodne fioke, razmislite o postavljanju pidžame ili manje posteljine u te fioke. Tako su vam na dohvat ruke, a uredno skladištene i nevidljive.

Šta treba da ostane na ormariću?

Ono što vam zaista treba pored lampe, jeste telefon ili budilnik, čaša vode i naočare. I naravno, poneki jednostavan ukras koji ne zauzima puno mesta. Sve ostalo može da bude smešteno bilo gde.Ovo je ono što vam je neophodno, a svemu ostalom je mesto u drugoj prostoriji. Uredan ormarić će stvoriti i kvalitetan san.


Snežana Vranić

in4mal/GettyImagesPlus