DIZAJN PLOČE – NOVA DIMENZIJA PODA

by | August 30, 2018

Dizajn ploče stvaraju novu dimenziju u prostoru. Kombinacijom boja i i izborom različitih šema, nastaju nove mogućnosti kreiranja drugačijih i inovativnih rešenja u dizajnu enterijera.

Predstavljaju najbolje od laminata, vinila i keramičkih pločica i kao takve stvaraju poseban efekat u prostoru koji će svakako biti drugačiji i jedinstven.

 

Inspirisane prednostima kombinovanja kod keramičkih pločica, kreirane su modularne dizajn ploče koje pružaju mogućnost za igru i kreativnost. Od izgleda vernom prirodnom drvetu, kamenu, ili pak kombinaciji jednog i drugog, na nesvakidašnji način spajaju maštu i inspiraciju i pretvaraju ih u beskrajna rešenja.

Moderni materijali i tehnologija izrade učinili su dizajn ploče posebnim – pored prirodnog izgleda, one su istovremeno izuzetno izdržljive i dugotrajne. Posebnom strukturom napravljen je korak više koji ploče čini vodootpornim, a zahvaljujući posebnoj završnoj obradi, uz odgovarajuću upotrebu, činiće Vaš prostor uvek novim dugi niz godina.

Dizajn ploče su preuzele najbolje od vinila te su vrlo udobne prilikom hodanja i ublažavaju buku. Takođe, izuzetno su pogodne za podno grejanje.

Slično „klik sistemu“ postavljanja kod laminata, dizajn ploče se mogu postaviti brzo i jednostavno, što omogućava brzo renoviranje, a u ponudi su i ploče koje se lepe.

Sa dizajn pločama ćete razigrati i obojiti prostor na nov i autentičan način, koji će Vas svaki put kada ga ugledate iznova radovati.