DIZAJN PLOČE – NOVA DIMENZIJA PODA

by | August 30, 2018

Dizajn ploče stvaraju novu dimenziju u prostoru. Kombinacijom boja i i izborom različitih šema, nastaju nove mogućnosti kreiranja drugačijih i inovativnih rešenja u dizajnu enterijera.

Predstavljaju najbolje od laminata, vinila i keramičkih pločica i kao takve stvaraju poseban efekat u prostoru koji će svakako biti drugačiji i jedinstven.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Inspirisane prednostima kombinovanja kod keramičkih pločica, kreirane su modularne dizajn ploče koje pružaju mogućnost za igru i kreativnost. Od izgleda vernom prirodnom drvetu, kamenu, ili pak kombinaciji jednog i drugog, na nesvakidašnji način spajaju maštu i inspiraciju i pretvaraju ih u beskrajna rešenja.

Članak se nastavlja posle reklama

Moderni materijali i tehnologija izrade učinili su dizajn ploče posebnim – pored prirodnog izgleda, one su istovremeno izuzetno izdržljive i dugotrajne. Posebnom strukturom napravljen je korak više koji ploče čini vodootpornim, a zahvaljujući posebnoj završnoj obradi, uz odgovarajuću upotrebu, činiće Vaš prostor uvek novim dugi niz godina.

Članak se nastavlja posle reklama

Dizajn ploče su preuzele najbolje od vinila te su vrlo udobne prilikom hodanja i ublažavaju buku. Takođe, izuzetno su pogodne za podno grejanje.

Slično „klik sistemu“ postavljanja kod laminata, dizajn ploče se mogu postaviti brzo i jednostavno, što omogućava brzo renoviranje, a u ponudi su i ploče koje se lepe.

Članak se nastavlja posle reklama

Sa dizajn pločama ćete razigrati i obojiti prostor na nov i autentičan način, koji će Vas svaki put kada ga ugledate iznova radovati.