Fotelja u dnevnom boravku: top 3 u ponudi

by | December 8, 2022
fotelja u dnevni boravak

Ako vam se dopadaju tamne boje u dnevnom boravku, ali je vaša prostorija mala da biste ih uključili u velikoj količini, predlažemo da odaberete jednu od fotelja koje su nam privukle pažnju, a koje će predstavljati akcenat u bilo kojem ambijentu. 

 

Ikea fotelja za dnevni boravak

Potpuno crna, lagana fotelja jednostavnog oblika i s izdržljivom tkaninom i idealna je za mladalački stan.  Napravljena je u saradnji s grupom Swedish House Mafia i deo je OBEGRÄNSAD kolekcije.  Tkanina se lako zateže korišćenjem traka na zadnjoj strani i ispod sedišta. Tkanina se lako zateže korišćenjem traka na zadnjoj strani i ispod sedišta.  Dimenzije su: širina 64 cm, dubina 75 cm i visina 75 cm, a više informacija možete pogledati ovde.

fotelja u dnevni boravak

Fotelja za dnevni boravak: Soba 23

Friend fotelja brenda Bloomingville se može pronaći u salonu nameštaja Soba 23, a karakteriše je izuzetan dizajn, koji će posebno odgovarati minimalističkom dizajnu. Iako na prvi pogled deluje tako, nije pogodna za spoljašnji prostor, a kako biste je učinili udobnijom uvek možete dodati ukrasni jastuk. Njene dimenzije su: 72x80x62,5 cm, a više inforamcija potražite ovde.

fotelja u dnevni boravak

Jysk fotelja za dnevni boravak

Fotelja SINDAL tapacirana veštačkom kožom u crnoj boji nalazi se u asortimanu salona Jysk prodavnica. Vrlo kvalitetan dizajn podrazumeva i nogare od punog drveta, a crna boja će je učiniti upečatljivom među bilo kojim nameštajem. Njene dimenzije su: 76x77x70 cm, a više o samoj fotelji pogledajte ovde.

fotelja u dnevni boravak

Ako vam se dopao naš izbor i shvatili ste da bi se fotelja crne boje odlično uklopila u vaš dnevni boravak posetite neki od predloženih salona nameštaja.

 

Borjana Božić

Brankospejs/gettyimages