GROHE – novi kuhinjski sudoperi i setovi

by | 29 oktobra, 2021

Uz kuhinjske slavine, sisteme za vodu, kuhinjske sudopere i drugo, GROHE postaje broj 1 marka za rešenja za kuhinje i one-stop shop za savršene kombinacije.

Kuhinja je srce doma: mesto gde se dobro osećate, kuvate zajedno i opuštate se. A postoji jedno mesto u kuhinji gde se svi zaustave bezbroj puta svaki dan za punjenje lonaca, pripremu povrća i pranje nakon velikog obroka kuhinjski sudoper. Sa svojim jedinstvenim i visokokvalitetnim kuhinjskim sudoperima, GROHE, vodeći svetski dobavljač sanitarnih armatura, sada postavlja nove standarde, čineći svaku upotrebu sudopera manjim poslom – idealnim među delovanjem oblika i funkcionalnosti u modernim kuhinjama. GROHE sudoperi dizajnirani su da budu PerfectMatch: Ne samo da odgovaraju svakoj vrsti kuhinjske sheme, već se mogu i bez napora upariti s GROHE kuhinjskim slavinama i sistemima za vodu, u smislu dizajna i praktičnosti, udobnih dimenzija i bez prskanja. Zahvaljujući sistemu QuickFix i reverzibilnom dizajnu, kuhinjski sudoperi GROHE, koji su dostupni kao kompaktni modeli s integrisanim odvodima, veliki dvostruki sudoperi ili elegantni ugradni sudoperi, mogu se instalirati u nekoliko minuta bez muke. Još jedan plus su stavke poput izolacije GROHE Whisper koja smanjuje buku ili automatsko uklanjanje otpada, što znači da više nikada ne morate zaroniti ruku u prljavu vodu.

Integrisano u bilo koju kuhinju i prikladno za bilo koji stil života

Kuhinjski sudoperi minimalne dubine 16 cm mogu se jednostavno integrisati u bilo koju kuhinju, npr. standardni ugradni sudoper, sudoper ispod ploče ili kao model u ravni s pločom. Na raspolaganju je osam različitih dizajna, od klasičnih i bezvremenskih do minimalističkih stilova. Osim toga, korisnik može birati između dve različite vrste nerđajućeg čelika i različitih debljina čelika od 0,6 mm do 1,0 mm. Svaki GROHE sudoper premašuje standard kvaliteta u industriji, ali jedan model (serija K400+) dostupan je u tipu AISI 316 od nerđajućeg čelika koji je apsolutno otporan na rđu i koroziju. Ovaj nerđajući čelik poznat je kao „morski čelik“, budući da se prvenstveno koristi u brodogradnji. U ovoj verziji sudoper je posebno pogodan za regije s visokim salinitetom. Patentiranim postupkom četkanja GROHE Satin Finish s posebnim biljnim vlaknima (Tampico), čelik koji se koristi za sudopere ima izuzetno glatku površinu i stoga je jednostavan za čišćenje. Osim toga, może se dodati praktični pribor kao što su višenamenske površine, daske za seckanje ili ribeži. Stoga odabrani model i cena savršeno odgovaraju životnom stilu korisnika.


Tags: