Raskošna kuća Bijonse Nouls od 43,5 miliona dolara (video)

by | 28 septembra, 2013
Kuća Bijonse i Džej Zija

Talentovana Bijonse Nouls uspeh je postigla još kao članica r’n’b grupe Destiny’s Child, da bi zatim nastavila solo karijeru koja joj je donela svetsku slavu. Njen debi album „Dangerously in Love“ dostigao je platinasti tiraž i osvojio pet Gremija, a sledeći album „B’Day“ doneo joj je još jednu Gremi nagradu ostvarivši trosruki platinasti tiraž.

Prilaz kuće Kuća slavne Bijonse

Pevačica je ukupno bila nominovana 508 puta za različite nagrade, od toga je osvojila je 11 MTV nagrada za najbolji video, 16 Gremija, 7 nagrada časopisa Billboard. Sem toga, osvojila je nominaciju za Zlatni globus i nagradu SAG u kategoriji najbolje glumice.

Dnevni boravak Kuhinja

Nakon udaje za repera, producenta i muzičkog mogula Džej-Zija, bilo je potpuno jasno da će Bijonse suvereno zavladati svetskom muzičkom scenom.

Otkada je na nacionalnoj televiziji, za vreme nastupa, objavila da je trudna, pevačica praktično više ne silazi sa naslovnih strana.

Spavaća soba Glavno kupatilo

Jedna od poslednjih top-vesti o Bijonse glasi da je pevačica sa mužem i ćerkom u avgustu iznajmila raskošnu vilu u Hemptonima za 400.000 dolara.

Vila u Hemptonima u kojoj je pevačica sa porodicom provela mesec dana procenjena je na 43,5 miliona dolara.

Trpezarija Soba za opuštanje

„Dvorac od peska“, kako se još naziva ova raskošna kuća, sadrži devet spavaćih soba i 11 kupatila raspoređenih u njenom glavnom delu, dok postoji i zasebna gostinjska kuća.

Tv soba Kuglana

Kuća se nalazi na imanju od 12,5 hektara, i takođe sadrži kuglanu, spa, košarkaški teren, rampu za skejtbord, DJ kabinu i karaoke binu. Tu su i devet kamina, bazen i garaža u koju mogu stati osam automobila.

Dečja soba Teretana

Sve zvuči skoro kao da bi moglo biti vredno mesečne rente od fantastičnih 400.000 dolara, ali to muzičkim zvezdama izgleda letos nije predstavljalo problem.

Bioskop Dvorište

Pogledajte video, kako izgleda kuća Bijonse Nouls:

Izvor: celebritynetworth.com