Kuća Lejdi Gage – palata vredna pet miliona dolara (video)

by | 19 septembra, 2013
Lejdi Gaga

Ekscentrična kantautorka Lejdi Gaga, čije je pravo ime Stefani Džoana Andželina Džermanota, izvođačku karijeru je započela nastupajući u mjuziklima i burleskama u njujorškom Ist Vilidžu, nastavivši stopama Bet Midler i Madone.

Nekoliko godina je nastupala po diskotekama, da bi konačno 2008. godine snimila prvi album i počela da piše za druge izvođače poput Britni Spirs, Ferdži „Pussycat Dolls“.

Kuća Lejdi Gage Spavaća soba Lejd Gage

Pet meseci nakon objavljivanja albuma pod nazivom „The Fame“, singlovi „Just Dance“ i „Poker Face“ osvojili su diskoteke širom sveta. Pevačica je nekoliko puta bila nominovana za nagradu Gremi, koju je osvojila čak dva puta.

Kantautorka je pored toga poznata po svom egzibicionizmu, spektakularnim koncertima i ekscentičnim javnim nastupima, i redovno se nalazi na listama najbolje/najgore obučenih javnih ličnosti.

Možete je videti kako u svom novom Audiju G8 RT krstari ulicama Los Anđelesa, gde trenutno živi u iznajmljenoj kući koja vredi nešto više od četiri i po miliona dolara.

Hol kuće Lejdi Gage Kuhinja Lejdi Gage

Kuću od 570 kvadrata na Bel Eru njen sadašnji vlasnik platio je 4,75 miliona dolara, a budući da često boravi na turnejama, Lejdi Gaga ovu kuću samo iznajmljuje za 25.000 dolara mesečno.

Imanje sa bazenom na terasi okruženo je visokim zidovima sa kapijom i velikim prilazom, a kuća sadrži šest spavaćih soba, osam kupatila, ogromnu kuhinju, dnevnu sobu na dva nivoa, kancelariju i biblioteku. Sa skoro svakog prozora pruža se fantastičan pogled na dolinu.

Dnevni boravak Lejdi Gage Kupatilo Lejdi Gage

Suprotno očekivanom, enterijer kuće u kojoj živi Lejdi Gaga uređen je krajnje svedeno i veoma ukusno. Nimalo ne liči na životne prostore njenih kolega muzičara, već bi se moglo reći da predstavlja odraz Gaginog stila pre nego što je postala svetski poznata muzička zvezda.

Pogledajte video, kako izgleda kuća Lejdi Gage:

Izvor: celebritynetworth.com


Tags: