Miele Srbija i Tour de Fun: Saradnja sa plemenitim ciljem

by | June 17, 2022
Miele i Tour De Fun

Kompanija Miele Srbija, jedan od partnera i sponzora biciklističkog događaja Tour De Kop, koji je u organizaciji sportskog udruženja Tour De Fun, još jednom je podržala projekat sa humanim ciljem.

Miele Srbija i Tour De Fun saglasili su se da će ove godine svaka šoljica kafe koja se služi na biciklističkim događajima koje organizuje Tour De Fan imati svoj viši, društveno-odgovorni cilj.

Nastavak ove saradnje upriličen je u prostorijama Miele Experience Centra koji se nalazi u okviru kompleksa Belgrade Waterfront potpisivanjem novog sponzorskog ugovora. Ugovor o saradnji potpisali su generalni direktor kompanije Miele Srbija, Zoran Đurić i Ivan Stević, osnivač i predsednik sportskog udruženja Tour De Fun.

Članak se nastavlja posle reklama

Miele i Tour De Fun

Svaka Miele kafa na događajima u organizaciji Tour De Fun služiće se u zamenu za minimalnu donaciju u iznosu od 100 dinara. Ovako prikupljen novac, kompanija Miele Srbija i sportsko udruženje Tour De Fun upotrebiće za nabavku trenažnih bicikli koje će donirati dvema osnovnim školama u opštini Brus i opštini Raška.

Pozivamo vas da već u nedelju, 19. juna posetite Family day na Adi Ciganliji u organizaciji Tour De Fun, potražite Miele štand, probate savršenu šoljicu kafe i svojom donacijom pomognete da osnovci u Raškoj i Brusu od malih nogu budu usmereni ka biciklizmu i mnoštvu avantura koje sa sobom ova radost donosi.

Članak se nastavlja posle reklama

Kompanija Miele nastavlja da podržava društveno-odgovorne projekte, posebno one koji podstiču zdrav i aktivan način života naših najmlađih. Edukacija i zdrav način života mladih naraštaja je najbolje ulaganje u budućnost celog društva u kom kompanija Miele želi da pruži svoj doprinos.