Beli nameštaj za neograničene mogućnosti lepote enterijera

by | June 15, 2023

Beli nameštaj u savremenom enterijeru postao je izuzetno popularan zbog svoje elegantnosti, neutralnosti i sposobnosti da vizuelno proširi prostor. Ova boja nameštaja ima neograničene mogućnosti, ali i sposobnost da osveži prostoriju, što je čini omiljenim izborom mnogih dizajnera enterijera. U zavisnosti od ambijenta, dodavanje odgovarajućih komada nameštaja stvara sofisticiranu, ali otvorenu i privlačnu atmosferu.

Sistem elemenata LANDWOOD u belom drvo dekoru sjajno je rešenje za moderne domove. Zahvaljujući svojim karakteristikama, ovaj sistem elemenata ostavlja mogućnost kombinovanja sa raznim stilovima, pa se određeni komadi mogu koristiti za različite ambijente.

Za opremanje trpezarije, nikada nije na odmet imati više prostora za skladištenje dodatnog posuđa ili čaša, tako da dodavanjem vitrina različitih dimenzija, poput vitrine LANDWOOD 53 ili vitrine LANDWOOD 50 možete dobiti na funkcionalnosti prostora. Uz ove elemente bi se savršeno uklopio i trpezarijski sto ATRIA koji je takođe u belom drvo dekoru.

Ovakav ambijent možete dopuniti takođe neutralnim tonovima u bež boji poput trpezarijskih stolica S658tepiha i dodatnih komada za sedenje kao što je pleteni tabureSlika na zidu, posebno sa motivom cveća, uvek će uneti dodatno osveženje u prostor, a u ovom konkretnom slučaju i dozu dodatne elegancije.

Beli nameštaj može zaista otvoriti i osvežiti enterijer, uz dodatak elegancije i klasike istovremeno. Komadi nameštaja iz kolekcije LANDWOOD dopuštaju pravu raznolikost i mogućnost da se elementi mogu lako i savršeno uklopiti kako u dnevnom boravku, tako i u recimo radnoj sobi.

Radni sto LANDWOOD osnovni je detalj savršeno funkcionalnog radnog prostora u kome sve treba da odiše redom i skladnom organizacijom, kao i da donosi dovoljno prostora za odlaganje i sortiranje važnih stvari i dokumenata.

Idealna je kombinacija sa vitrinom LANDWOOD 51, za skladištenje knjiga, ali i dekoracije koja se svojim detaljima uklapa u ovakav jedan ambijent. Trpezarijska stolica LUCIA u sivom štofu, sa belim nogarima, odlično će se uklopiti uz radni sto, dati eleganciju prostoru, a i pružiti potreban komfor.

U kutak možete smestiti i fotelju OSCAR u retro stilu koja će biti vaše omiljeno udobno mesto za opuštanje ili čitanje knjige. Detalji će na poseban način oplemeniti ovaj kutak, a to mogu biti zidni satram za fotografiju sa vama dragim ljudima, ukrasna keramička figurica, kao i cveće u saksiji koje uvek donosi posebno osveženje.

Za opremanje malog kutka za čitanje u okviru dnevnog boravka, samo za vas i uživanje uz omiljenu knjigu, pogodan izbor je komoda LANDWOOD 3, koja se uklapa bilo da je u baš tom ambijentu ili deo neke druge prostorije u domu.

Beli nameštaj može se istaći i nekom teksturom, kao i tapetom, dok zlatnim detaljima, poput svećnjakarama ili slike na zidu, možete da kreirate jedan elegantno ušuškani kutak. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da pored udobne fotelje NEW YORK smestite podnu lampu SANDRA modernog dizajna, za pun užitak tokom čitanja. Dekoracija poput veštačkog cveća PAMPAS na pravi način će zaokružiti ambijent.

Kao što ste mogli da vidite kroz predložene primere, beli nameštaj na raznorazne načine možete da kombinujete u uređenju enterijera, a za koji god način da se odlučite, sigurno je da ćete postići elegantan izgled ambijenta i uneti osveženje u dom.