Kako da uklopite drveni nameštaj u vašem domu?

by | September 18, 2023
Kako da uklopite drveni nameštaj

Drveni nameštaj je predivan, a osim toga veoma dugo traje i skoro je nezamenjiv. Međutim, kako da uklopite drveni nameštaj u vaš dom? Svejedno da li je u pitanju stari ili novi nameštaj, u tekstu pronađite nekoliko sjajih saveta.

Kako da uklopite drveni nameštaj?

Ovaj održivi nameštaj je predivan i zbog toga je uvek u modi. Prirodni materijal u divnim bojama uvek onisu posebnu atmosferu u svaku prostoriju. Drveni nameštaj lako možete uklopiti u bilo koju prostoriju, stoga ne oklevajte. Evo nekoliko ideja koje možete da isprobate.

Kako da uklonite buđ s drvenarije

Članak se nastavlja posle reklama

Drveni sto za kafu

Ako vaša prostorija ima svetlu podlogu, onda je tamni drveni sto za kafu savršen za ovu prostoriju. Ovo je centralni deo skoro svake dnevne sobe i njegova prirodnost će dati jedinstven efekat vašoj prostoriji. Ukoliko želite drveni sto za kafu, a onaj koji imate je visok, sasecite mu noge na željenu visinu i uživajte u novom komadu nameštaja.

Kako da uklopite drveni nameštaj: Drvena komoda

Komode su nameštaj koji možete postaviti u nekoliko prostorija. Njih možete postaviti u spavaću sobu, hodnik ili bilo koju drugu sobu koja vam odgovara. Ona je veoma praktična zbog prostora za skladištenje, a može da unese veoma poseban dodir u vašu prostoriju. U zavisnosti od njene boje, možete sa njom istaći kontrast ili je savršeno uklopiti.

Članak se nastavlja posle reklama

Drvene vitrine

Vitrine su sjajne ako u prostoriji želite red i toplinu. Ukoliko vam se više uklapaju druge boje od onih sa prirodnom bojom, možete da prefarbate vitrinu u željenu boju. Ovaj komad nameštaja je savršen za dnevnu sobu, trpezariju ili kuhinju. Ovo je odličan način da zaštitite i pokažete divno posuđe koje imate.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako da uklopite drveni nameštaj: Police za biblioteku

Ima li ičeg lepšeg od kućne biblioteke? Ako ste strastveni čitalac onda vam je neophodan prostor gde ćete da stavite sve knjige. A takav prostor možete imati u dnevnoj sobi ili kancelariji. Uz njih možete staviti i klupu i napraviti pravi kutak za čitanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Drvene fotelje

Još jedan tip nameštaja koji je posebno zanimljiv jesu drvene fotelje koje se lako uklapaju i u svaki moderan dizajn, naročito ako imate još nekoliko komada drvenog nameštaja. Uz savršenu nijansu sedaonog dela imaćete pravi udoban kutak u dnevnoj sobi.

Članak se nastavlja posle reklama

Dakle, sa drvenim nameštajem nema greške. Osim što ima posebnu lepotu u svojoj prirodnosti, on je veoma održiv, dugoročan i pogodan za skoro sve situacije.


Snežana Vranić

CreativaStudio/GettyImagesPlus