Od danas još jedan Gorenje studio u Beogradu: nova lokacija za nove inspiracije u opremanju doma

by | May 15, 2018

Prateći aktuelne i inovativne koncepte življenja koji prednost daju kvalitetu i jednostavnosti, kompanija Gorenje otvorila je u utorak, 15. maja na još jednoj beogradskoj lokaciji svoj Gorenje Studio – mesto novih inspiracija za opremanje doma.
Gorenje Studio predstavlja moderan koncept u kome se rađaju nove ideje, jer pored raznovrsnog asortimana kuhinja, bele tehnike i malih kućnih aparata, inovativne i dizajn kolekcije poput Filip Stark, Ora Ito, Karim Rašid, potrošačima su na raspolaganju stručan projektantski i prodajni tim Gorenja, koji će im pružiti podršku prilikom odabira proizvoda, besplatnog projektovanja, načina plaćanja, isporuke i montaže proizvoda.

Zahvaljujući neograničenim mogućnostima kombinovanja i izrade kuhinja po meri, svaki potrošač može kreirati jedinstvenu, unikatnu kuhinju koja će se savršeno uklopiti u enterijer i ujedno pripremanje hrane učiniti još zanimljivijim.

Povodom otvaranja četvrtog beogradskog Gorenje Studija u Sarajevskoj 15, kompanija Gorenje poklanja svim posetiocima popust od 50% na kupovinu Gorenje kuhinje do kraja maja, plus poklon Gorenje sudopera, uz brojne druge pogodnosti za ostale kupovine – poklon peglu uz veš mašinu, neutralizator vodenog kamenca uz veš mašine i sudomašine, kao i specijalno iznenađenje za sve račune preko 10.000 dinara. Od 15. maja u svim Gorenje Studijuma kupci imaju i mogućnost dodatnog popusta na kasi od 5% do 50% za svaki račun. Tu su i jedinstveni uslovi plaćanja putem Gorenje beskamatnog „360 kredita“ do 36 mesečnih rata, koji se odobravaju bez odlaska u banku i bez dodatnih troškova.

Otvaranjem novog Gorenje Studija, kompanija je proširila lanac svojih modernih maloprodajnih objekata na 17 u čitavoj Srbiji, prateći potrebe potrošača za jednostavnim, a kvalitetnim opremanjem doma – na jednom mestu, po meri i uz podršku Gorenje stručnog tima.

O kompaniji Gorenje

Kompanija Gorenje u Srbiji zapošljava 2.300 ljudi i ima tri fabrike za proizvodnju kućnih aparata i jednu koja proizvodi alate za automobilsku industriju i belu tehniku.
Fabrika Gorenje Tiki u Staroj Pazovi je u prethodnoj deceniji prerasla u jedini proizvodni centar malolitražnih, srednjolitražnih i velikolitražnih bojlera za Gorenje Grupu. Najveći obim proizvodnje predstavljaju frižideri proizvedeni u fabrici u Valjevu, dok se u najmlađoj fabrici u Zaječaru proizvode sanitarije.