Tepisi za dnevnu sobu: Pomoć pri izboru

by | April 21, 2023
Tepisi za dnevnu sobu: Pomoć pri izboru

Tepisi za dnevnu sobu predstavljaju završni pečat i daju posebnu toplinu domu. Izbor boja, dezena i oblika je vrlo raznovrsan, a u nastavku pogledajte naš izbor. 

 

Tepisi za dnevnu sobu: Odaberite najlepše za vaš dom

U dilemi ste koji tepih odabrati za vaš dnevni boravak? Saloni imaju zaista raznovrsnu ponudu, a zbor boja, dezena, dimenzija i oblika nudi neizmerne mogućnosti uklapanja u svaki enterijer.

 

Tarkett tepisi za dnevnu sobu

BOHO tepisi koji u potpunosti osvajaju svojim prefinjenim i elegantnim izgledom! Kombinacija izuzetno mekog polipropilena i belog poliestra upakovana u moderne i klasične, uvek popularne, dezene. Različite visine izuzetno gustog flora daju 3D efekat koji će prostor učiniti bogatim i upečatljivim, a doživljaj nezaboravnim!

Zanimljivu ponudu dezena možete pogledati ovde, a takođe postoji mogućnost odabira dimenzija i oblika.

Tepisi za dnevnu sobu: Pomoć pri izboru

Tepisi za dnevnu sobu: Pomoć pri izboru

 

Mara Home: Moderni Jab tepisi za dnevnu sobu

Mekoća i toplina  JAB tepiha je apsolutni trend u opremanju enterijera!

Komfor koji odiše modernim dizajnom i vrhunskim kvalitetom. JAB Tepisi u potpunosti objedinjuju nekoliko varijanti urbanog izgleda i naglašene sofisticiranosti tako da i nežne pastelne boje dominiraju u prostoru.

Za dodatni ugođaj i izbor dezena, tepisi JAB kolekcije su dostupni u nekoliko boja i oblika. Materijal koji dominira je poliamid, istrajan sastav neophodan u svakodnevnom životu. Pored visoke tehnologije u izradi ovih tepiha, izdvaja se njihova apsorpcija zvuka i otpornost na klizavost.

Svaki materijal je pažljivo testiran i ne postoje štetne supstance ili one koje izazivaju alergije i zagađuju okolinu! Tepisi se mogu krojiti, dizajnirati i opšivati po vašoj meri i želji, a celokupnu ponudu možete pogledati ovde.

Tepisi za dnevnu sobu: Pomoć pri izboru

 

Tepisi za dnevnu sobu: ponuda salona Galerija podova

Tepih Patina (41040/500) je moderan tepih zanimljivog kolorita koji će suptilno osvežiti svaku prostoriju i uneti dinamiku pored jednostavnog nameštaja. Njegove dimenzije se kreću u tri različite veličine, a više informacija o ovom tepihu možete pogledati ovde.

Tepisi za dnevnu sobu: Pomoć pri izboru

Tepisi za dnevnu sobu: Pomoć pri izboru

Ako vam se dopada izbor koji smo napravili, pogledajte i ostalu ponudu ovih salona.


Borjana Božić

KatarzynaBialasiewicz/gettyimages