Tepisi za trpezariju: Pripremite se za hladnije vreme

by | September 1, 2023
Tepisi za trpezariju

Dok neki smatraju da su tepisi loša ideja, drugi se osećaju golo bez tepiha pod dnogama. Ovi tepisi za trpezariju su savršeni za pripremu za jesen i hladnije vreme.

Tepisi za trpezariju: Unesite dašak toplote u vaš dom

Tepisi su odlični pomoćnici u stvaranju kreativnih dizajna, ali i naravno u njegovoj praktičnoj funkciji da zagreju prostoriju. Uklopite ga uz vaš sto i dizajn zidova i uživaćete u nežnoj i zanimljivoj atmosferi koju vam on pruža. Evo nekoliko ideja.

Tepisi u trendu: 5 zanimljivih primera

Upečatljiv dizajn tepiha

Dopustite da tepih bude centralni deo vaše trpezarije. On može da joj da jedinstven izgled. Međutim, budite pažljivi sa tim da se uklopi u stil vašeg prostora. U suprotnom će izgledati nezgrapno i neuredno.

Tepisi za trpezariju: Povežite boju tepiha i sa stolicama

Usklađivanjem tepiha i stolica, ističete tepih na pravi način. Tekstura tepiha dolazi do izražaja, a takođe sa stolom će ova kombinacija praviti fantastičan kontrast. Samo, budite pažljivi ukoliko ste ljubitelji vina.

Ukombinujte isti oblik stola i tepiha

Na ovaj način stvarate kompaktnu celinu što vam je neophodno za trpezariju u kojoj želite da se povežete sa svojom porodicom. Osim toga, ovaj simpatični dizajn će svakako posebno privlačiti pažnju.

Tepisi za trpezariju: Tkani tepisi

Tkani tepisi od prirodnog materijala su sjajan izbor ako imate prirodne tonove u kući. Oni se slažu skoro uz sve, a takođe je lakši za održavanje.

Tepih sa geometrijskim oblicima

Geometrijski oblici su veoma zanimljiva inspiracija i možete se poigrati sa njima za savršeni dizajn vaše trpezarije. Da bi efekat bio veći, možete odabrati i boju sa kojom ćete trpezariji dati poseban izgled.

Dakle, ako niste bili ljubitelji tepiha, razmislite još jednom. Ovo je sjajan način da učinite vašu trpezariju jedinstvenom i prijatnom. Tepisi se uklapaju u sve stilove, samo obratite pažnju na materijale,boje i dezene i uživajte u vašoj savršenoj trpezariji.


Snežana Vranić

Marc_Osborne/GettyImagesPlus