Top pet tepiha koji će oživeti vašu dnevnu sobu

by | 6 juna, 2018
Cvetni tepih

Često nam se dešava da pomislimo kako je naša dnevna soba neinspirativna, međutim, preuređenje ove prostorije je posao koji može potrajati. Na sreću, nisu potrebne radikalne izmene u prostoru kako biste mu udahnuli život. Sve što vam treba jeste upečatljiv detalj koji će uneti toliko priželjkivano osveženje, a to je svakako tepih.

Predstavljamo vam top pet tepiha koji će uneti živost u vašu dnevnu sobu.

1. Bluebellgray apstraktni tepih

Živ, energičan i poletan, ovaj tepih je pravo rešenje za one koji žele iskričavost u dnevnoj sobi. U ovoj Bluebellgray kreaciji aktuelni trend cvetnih dezena primenjen je izuzetno umetnički vešto. Tepih sa apstraktnim šarama izgleda fantastično na tamnom podu i svakako će predstavljati pravu atrakciju u vašoj dnevnoj sobi. Dostupan je u različitim dimenzijama, a cena tepiha iznosi od 900 do 1.400 funti.

POGLEDAJTE I… Nesvakidašnji tepisi sa motivima pejzaža

Bluebellgray apstraktni tepih

2. Nomadic multikolor tepih

Ovaj tepih složenog dizajna zaista osvaja svojom neobičnom lepotom. Prosto ne možete skrenuti pogled sa njegovih nežnoroza i nebeskoplavih komplikovanih šara, zbog kojih deluje pomalo boemski. Još jedan kvalitet ovog tepiha jeste to što predstavlja uspešnu mešavinu dva potpuno različita stila. Cena tepiha je 375 funti.

Nomadic multikolor tepih

3. Union Jack

Letnje olimpijske igre održane u Londonu prošle godine probudile su osećaj patriotizma među žiteljima Ujedinjenog Kraljevstva, što se odrazilo i na dizajn odeće, nameštaja i slično. Između ostalog, i ovaj tepih od 92 funte inspirisan je olimpijskom euforijom.

POGLEDAJTE I… Glamurozni tepisi sa svakovski kristalima

Union Jack tepih

4. Hong Kong tepih

Ovaj izuzetno moderan, eklektičan tepih, unosi živost u svaku dnevnu sobu svojim blistavim bojama. Imajte na umu da on može izgledati dobro isključivo u moderno uređenim dnevnim sobama. Cena tepiha iznosi 59 funti.

Hong Kong tepih

5. Grassland Green Martha Stewart tepih

Leopard print je jedan od najpopularnijih dezena današnjice i mala je verovatnoća da će ikada izgubiti na popularnosti. Nakon kupovine još dugo ćete uživati u ovom tepihu koji se razlikuje od drugih sličnog dezena, jer popularan motiv interpretira na sasvim nov način. Izgleda sjajno na tamnom parketu ili uz crni nameštaj od kovanog gvožđa, a njegova cena je 97 funti.

POGLEDAJTE I… Trendi tepisi za vaš dom

Leopard print

Izvor: homedit.com

OSTATAK TEKSTA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs