Zanimljivi i drugačiji paravani različitih oblika

by | November 8, 2013
Paravani od kartona

Ne morate trošiti novac na pregradne zidove kako biste uspešno podelili prostoriju u svom domu. Dovoljno je da kupite jedan lep paravan, poput nekog od ovih nesvakidašnjih, veoma zanimljivog dizajna.

Module-R su paravani napravljeni od plastike sa različitim motivima, postavljaju se na plafon i služe kao prozirna granica u prostoru.

Paravani napravljeni od plastike

Viseći Armstrong paravani veoma su lepi i zaista izgledaju magično. Odlični su za velike dnevne sobe, kako bi se odvojio prostor za ručavanje od sedećeg dela.

Armstrong paravani

Dankedieter je uistinu vrhunsko delo. U obliku školjke, ovaj paravan ima mogućnost sklapanja, tako da ga možemo postavljati po potrebi.

U obliku školjke

Buzzi Space su veoma lepi paravani, koji se mogu savijaju poput onih klasičnih. Izrađeni su od laganih materijala, a sama površina može poslužiti kao tabla za poruke, razne fotografije, pisma i sl.

Ovaj paravan ima još jednu zanimljivu mogućnost a to je nadogradnja, tj. proširivanje. Poseduje sistem cibzara koji omogućava dodavanje novih panela.

Paravani od laganih materijala

Surya Graf su paravani inspirisani cvećem i strukturom DNK-a molekula. Dostupni su u dve boje – crnoj i prirodnoj boji drveta, i omogućavaju slobodan protok vazduha i svetla u prostoru.

Paravani inspirisani cvećem

Dizajnerski tim iz Eclecticsa kreirao je zaista sjajane paravane sa zanimljivim printom grada. Prvi će u vama stvoriti utisak kao da gledate kroz prozor svog doma, dok drugi paravan, takođe zanimljiv i lep, pruža osećaj slobode.

Sa printom grada

Bloomming je magičan paravan koji izgleda klasično, odaje utisak mekoće i obogaćuje prostor svojom lepotom.

Magičan paravan

Izvor: amazinginteriordesign.com


Tags: