NEA SMART 2.0: Grejanje i hlađenje prema Vašim potrebama

by | January 5, 2021

NEA SMART 2.0 je nova generacija regulacije opremljena inteligentnim funkcijama za efikasno upravljanje sistemima podnog, zidnog i plafonskog grejanja i hlađenja.

Uvek odgovarajuća temperatura

Sistem Vam omogućava da imate odgovarajuću temperaturu u svakom trenutku u svakoj prostoriji. Prava ugodnost znači da Vi o tome ne morate da brinete. On uči na osnovu Vaših potreba za grejanjem i korisničkih navika, i automatski se prilagođava – samostalno bez Vašeg dodatnog angažovanja. Ako ipak imate potrebu da sami intervenišete, onda je to u svako doba moguće na samom uređaju, pomoću aplikacije ili putem glasovnih komandi preko funkcije Amazon Alexa.

Pametne funkcije za uštedu energije do 20%

Zahvaljujući Geofencing tehnologiji (praćenje kretanja korisnika) NEA SMART 2.0 će Vaš prostor grejati i hladiti samo kada ste kod kuće – ili kada ste na putu ka svom domu. Regulacijom možete tačno da odredite vreme i intenzitet grejanja ili hlađenja u svakoj prosotoriji posebno. Funkcijom kao što je prepoznavanje otvorenog prozora možete lako da uštedite i do 20 % energije, jer sistem automatski prilagođava parametre.

Intuitivna korisnička aplikacija omogućava nadgledanje potrošene energije, omogućava Vam da proverite da li je kod kuće sve u redu gde god da se nalazite, a ako ste kojim slučajem zaboravili da isključite Vaše grejanje ili hlađenje, to onda možete naknadno da učinite i kada ste na putu. Ako imate potrebu za podrškom, instalater može brzo i jednostavno da pomogne putem opcije za daljinsko održavanje.

Ekskluzivan i elegantan dizajn sobnih regulatora je rešen u dve boje – diskretna bela ili markantna crna. Opciono i sa svetlećim ramom za diskretno osvetljenje. Displej je opremljen modernim LED matriks ispisom.

Inovativnu tehnologiju novog sistema regulacije REHAU čine međusobno usklađene komponente.

Sistem je fleksibilan, pa može da se ugradi shodno Vašim potrebama. Lako se konfiguriše i prilagodjava kako zahtevi evoluiraju. Podjednako je pogodan kako za stambene prostore, tako i za škole, poslovne zgrade, hotele itd.

NEA SMART 2.0 označava početak uzbudljivog putovanja uz REHAU.

www.rehau.rs