Za još pametniji dom tokom zime

by | November 22, 2021

Bilo da je upitanju unutrašnjost doma ili otvorena ili zatvorena terasa, vaše omiljeno mesto za odmor i opuštanje tokom cele godine treba da obezbedi mir i sigurnost. Motorizovana Somfy rešenja jedan su od najboljih načina da svoj dom učinite pametnijim I štedljivim. Iskoristite savremena tehnološka rešenja kako biste unapredili svoj životni prostor na pravi način. Bilo da se radi o letnjem ili zimskom periodu, motorizovana rešenja sa mogućnošću upravljanja na daljinu učiniće vaš dom još lepšim mestom za život.

Idealno rešenje za hladne dane

Obezbedite sebi i svojoj porodici privatnost i ugradnjom motorizovanog sistema za zavese. Odaberite falde ili talasaste zavese i učinite vaš dom još prijatnijim mestom za život. Motorizovane falde, obezbediće vam zaštitu od sunca na potpuno drugačiji način. Klasičan stil i jednostavne za održavanje idealne su ako želite zavese za dan i noć. Ukoliko ste ljubitelji modernog i elegantnog, talasaste zavese zbog svoje konstrukcije obezbediće vam potpunu preivatnost i zaštitu od spoljnog svetla.

Članak se nastavlja posle reklama

Jednostavna montaža još jednostavnija upotreba

Zahvaljujući savremenim tehničkim rešenjima motorizovani sistem za zavese se jednostavno instalira. Rad ovog sistema je diskretan i ne stvara buku, obezbeđujući vam potreban mir i tišinu u vašem domu. Korišćenje motorizovanog sistema za zavese i zasenčivače obezbediće vam manji račun za grejanje čak i do 30% manji. Pored efikasnosti motora, preciznost je još jedna odlika zahvaljujući kojoj se radni vek zavesa produžuje jer su zavese uvek poravnate stvarajući elegantan ambijent.

Upotreba zasenčivača ili motorizovanih zavesa moguća je pomoću daljinskog upravljača, tablet ili pametnog telefona. Takođe, postoji mogućnost automatskog prilagođavanja pomoću ugrađenih senzora za sunce zahvaljujući kojima sistem postaje pametan. Zahvaljujući ovakvom načinu rada vaš račun za grejanje postaje znatno niži.

Članak se nastavlja posle reklama

Potpuna kontrola gde god da se nalazite

Upravljajte svojim uređajima gde god da se nalazite pomoću pametnog telefona. Sve što vam je potrebno jeste neometana internet konekcija i mobilna aplikacija TaHoma. Na mobilnim uređajima Apple takođe postoji mogućnost da pomoću ličnog asistenta Siri podešavate svoje kućne uređaje bez po vašoj želji. U slučaju da nemate ili u međuvremenu izgubite pristup internetu, uređaji će se sami prilagoditi trenutnim vremenskim uslovima pomoću senzora za automatsko upravljanje koje poseduju u sebi.

Članak se nastavlja posle reklama

Omiljeni ambijent na jedan klik

Članak se nastavlja posle reklama

Adekvatno osvetljenje, omiljena plej lista, tenda i odgovarajući stepen toplote jesu preduslov za komfor kakav zaslužujete! Kada jednom podesite svoj omiljeni ambijent, moguće ga je sačuvati u mobilnoj aplikaciji, tako da svaki naredni put možete da aktivirate svoj ambijent samo jednim klikom i ceo sistem biće pokrenut.

O kompaniji Somfy

Članak se nastavlja posle reklama

Francuska kompanija, i pionir u oblasti automatizovane kontrole različitih kučnih uređaja. Osnovana 1969. godine, Somfy ne prestaje sa konstantnim ulaganjem u inovacije koje nam svakodnevno olakšavaju život. Sa preko 8.000 zaposlenih u 58 zemalja sveta, Somfy uživa poverenje kako svojih vernih klijenata, tako i zaposlenih. Svoj rad zasniva na principama Act for Green po kojima brine o maksimalnom očuvanju i poboljšanju životnih uslova u celini. Na taj način obezbeđuje sigurnije i komfornije mesto za život svih. Za više informacija o svim Somfy proizvodima, možete pronaći na veb sajtu: www.somfy.rs