Zaustavite potragu, pronašli smo najbolje mašine za pranje i sušenje veša!

by | October 21, 2022

U proseku, svaka porodica godišnje upali 270 puta mašinu za pranje veša. S obzirom na ovaj podatak, veoma je bitno da prilikom odabira pronađete uređaj koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Da je pouzdan, efikasan, troši malo struje, da odeća bude uvek sveža i mirisna, da se uklone svi mogući alergeni i, u idealnim okolnostima, da podržava i opciju sušenja. Ne morate više da se mučite i da idete iz prodavnice u prodavnicu, jer smo našli savršeno rešenja za vas – to su Hisense mašine za pranje i sušenje veša!

Modeli koji su nam posebno privukli pažnju su WDQA9014EVJM i WDQA1014EVJM. Ove neverovatne mašine odlikuje niz savremenih funkcija koje maksimalno olakšavaju pranje veša, ali i znatno skraćuju vreme koje je potrebno za to. Zahvaljujući funkciji brzog pranja, blago uprljanu odeću možete oprati za samo 15 minuta. Ovaj program dramatično skraćuje vreme čekanja, tako da, dok skuvate kafu i napravite doručak, vaša mašina će uveliko završiti sa pranjem.

Ako slučajno zaboravite da ubacite neki komad odeće na pranje, a hitno vam je potreban, ne morate da brinete, već samo da iskoristite opciju za dodavanje odeće tokom pranja. Ova zgodna funkcija omogućava vam da jednostavno pauzirate proces i bezbrižno ubacite ono što ste zaboravili.

Garantovano uvek sveža odeća

Sa programom čišćenja Drum Clean možete očistiti bubanj veš mašine, koji će uz pomoć više temperature i većeg broja obrtaja osigurati odlične rezultate pranja. Vaša odeća će uvek biti sveža, a mašina u najboljem stanju.
Verovatnoća da dođe do nekog kvara je izuzetno mala, ali i za to postoji rešenje. Alati za samodijagnostiku će vas odmah obavestiti jedinstvenim kodom greške koji možete lako pronaći u korisničkom priručniku. Problem ćete rešiti lako, brzo i praktično, bez potrebe za zvanjem majstora i bespotrebnim trošenjem vremena i živaca.

Sušenje odeće

Hisense mašine nude rešenje za pranje i sušenje veša na jednom mestu, štedeći prostor i pružajući visok nivo performansi. Sa kapacitetom od 10 kg za pranje i 6 kg za sušenje, savršene su za porodice sa ograničenim prostorom. Na raspolaganju su vam četiri opcije sušenja – „suvo za orman“ koja je predviđena za jednoslojne tkanine, „ekstra suvo“ za deblju i višeslojnu odeću, „lako za peglanje“ i „vreme sušenja“. Njih možete izabrati u zavisnosti od tkanine, količine veša i vlage.

Izuzetno tihe, elegantne i odličnog savremenog dizajna, Hisense mašina za pranje i sušenje vaš je idealan životni partner. Zaboravite bučne programe centrifuge i razapete sušače preko pola stana od kojih ne možete slobodno da prolazite. Sa ovim mašinama rešavate sve odjednom, a pored praktičnog dela i vrhunskog odnosa cene i kvaliteta, vaše kupatilo će biti bogatije za jedan novi momenat vrhunske estetike.