Čari Italije u Vašem domu

by | May 13, 2019

Da li je i vama prva pomisao na Italiju, stil? Ako nije baš prva svakako je u samom vrhu prvih asocijacija na Italiju, večitu inspiraciju kada je reč o dizajnu, stilu, modi.

Dizajneri Forma Ideale pomno osluškuju svetske trendove ali i Vaše želje za uređenjem doma, pa su dočarali italijanski, prefinjeni stil , novim sistemom elementa UMBRIA, koji svojom jednostavnom, pročišćenom formom nosi pravi duh Italije.

UMBRIA sistem elemenata pruža mogućnost transformacije u autentičan i u potpunosti funkcionalan životni prostor koji će Vas oduševiti i učiniti da se izmestite iz svakodnevice.

Ono što sistem elemenata UMBRIA krasi je elegantan i sveden dizajn elemenata kao i šarmantno kolorit drvo dekora u dve kombinacije – sivog i zlatnog hrasta, sa crnim dekorom.

Sistem elemenata UMBRIA sastoji se od 6 elemenata – TV police UMBRIA TV 140, zidne police UMBRIA ZP, vitrina UMBRIA POP i UMBRIA 1K VS, klub stola UMBRIA KS i komode UMBRIA 3K4F.

Elemente kolecije UMBRIA odlikuju praktična organizacija polica i fioka sa izdignutim prostornim pozicioniranjem, zahvaljujući visokim nogarima kod stojećih elemenata.

Polusastakljeni i otvoreni delovi elementa savršeno će istaći sve Vaše uspomene sa putovanja jer će uvek biti vidljivi, tako da sipajte vino i opustite se uz note italijanske muzike. A kako bi ugođaj bio potpun, uključite rasvetu na vitrini UMBRIA 1K VS, prigušite svetla i maštajte o sledećoj poseti Italiji.