Cvetni motivi
01.03.2018 Dizajn

Cvetni motivi u vašem stanu

Ukoliko ste ”romantičarski” tip, volite cveće i nežne detalje, predlažemo vam neke od sledećih elemenata za vaš dom.

Bela pamučna zavesa vezana je trakom sa veštačkim cvetom od tekstila. Zeleno lišće dolazi do izražaja u belom okruženju celokupne prostorije.

Cvetni motivi slika 1

Vidite krem zavesu sa lila i roza cvetnim dezenom iz salona Accentra. Ovu ”romantičnu” i ”nežnu” atmosferu stvaraju blage i tople boje sitnih cvetnih motiva koji se pojavljuju i na jastuku, dok se lila i krem boja pojavljuju i na preostalom nameštaju stana. Četiri goblena različitih cvetova postavljena su u pravilnom rasporedu u srebrene ramove.

Cvetni motivi slika 2

Cvetni motiv pojavljuje se i na keramičkoj šoljici za kafu na stolu.

Cvetni motivi slika 3

U udubljenja jednostavnih belih ramova postavljeno je osušeno cveće. Zelena boja podloge rama pojavljuje se u pozadini na trpezarijskom nameštaju kao osnovna boja.

Cvetni motivi slika 4

Pamučne stolnjake sa izvezenim sitnim cvetovima možete naći u prodajnom salonu Accentra. Ovakve nadstolnjake preporučujemo za prostore u kojima preovlađuje rustika, drvo i prirodni materijali.

Cvetni motivi slika 5

Cvetni motivi na jastucima u kombinaciji sa drugim šarenim dezenom neće izazvati preveliko šarenilo ukoliko su povezani istim bojama, kao što je slučaj sa jastucima i posteljinom Wod’s.

Cvetni motivi slika 6Cvetni motivi slika 7

Cvetni motivi u stilizovanom obliku ili kao fotografija mogu se pojaviti i na zidovima u obliku tapeta. Na fotografijama desno vidite deo ponude Poly Deca. Rešenja zidova su bojom saglasna sa nameštajem prostorije i tako je postignut dobar vizuelni efekat.

Tekst: dia Sonja Brstina
Foto: PR fotografije, Dreamstime
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije