Disel & Foscarini – nova kolekcija rasvetnih tela

by | April 27, 2013
Lampa u trendu

Kreativni tim Disela, u saradnji sa italijanskim Foscarinijem, dao je odrešene ruke dizajnerima da materijalizuju svoje ideje i osmisle novu generaciju moderno dizajniranih rasvetnih tela. Uspešna saradnja pokazuje da savremeno osvetljenje može biti drugačije…

Rasveta

Ironično, nekonvencionalno, zabavno i kreativno – tako bi se mogla opisati kolekcija rasvetnih tela koju je dizajnirao tim Diesela, dok je za izradu bila zadužena poznata italijanska firma Foscarini. Kao što naša garderoba govori o stilu koji negujemo i kojem smo naklonjeni, tako i opremanje prostora u kojem živimo dosta govori o nama.

Nova kolekcija rasvetnih tela omogućava vam da prostor u kom živite učinite atraktivnim, iskažete svoj jedinstven stil i udaljite se od klišea i stvari koje su postale monotone.
Za novu kolekciju stručnjaci su rekli da je teška kao metal, meka kao tkanina, tanana kao svetlosni zrak, sjajna kao staklo, ali da je iznad svega jedinstvena, drugačija i neponovljiva. Kolekcija Disel kombinuje vintage, rok, grafičke i umetničke elemente.

Moderne lampe
Svaki proizvod je karakterističan po nečemu, a ideja brenda je bila da na kreativan način nadahne mlade dizajnere i podstakne ih na stvaranje. Novolux, kao i uvek do sada, prati nove tendencije, pa je tako uveo Diesel u svoj prodajni program. Pogledajte nove proizvode u salonu u Beogradu, u Ulici Milenka Grčića 83.


Tags: