Ideje u enterijeru koje lako možete iskoristiti

by | May 7, 2018
Ideje

Sigurni smo da i vi možete da uredite prostor poput ovoga.

Interesantno rešenje kuhinje sa jarkom bojom zida, drvenim kliznim vratima ukombinovanim sa modernim policama i kukicama za odlaganje stvari. Tri lustera i isto toliko zidnih lampi (ideja Jac Jacobsona, Luxit) savršeno osvetljavaju prostor.

Od jednog do drugog kraja zida prostire se radni deo kuhinje Coco (Cesar Cucina) dugačak 360 cm sa ostavljenim prostorom za frižider sa jedne, i rernu sa druge strane.

Ideje slika 1

Magična atmosfera u spavaćoj sobi postignuta je postavljanjem nekoliko rasvetnih tela. Omogućen je izbor svetlosti u zavisnosti od raspoloženja: meka svetlost koja dopire sa slika Art Light (Luxit) okačenih na zidu ili svetlosni efekti stvoreni prolaskom svetlosti kroz gredice lampe Urshi. Međutim, potreba za intenzivnijim svetlom traži da uvek postavite bar još jedan izvor svetlosti u prostoriji.

Ideje slika 2

Da bi dnevni boravak izgledao što veći, između trpezarije i kuhinje postavite klizna drvena vrata sa gredicama koje će propuštati svetlost. Na taj način trpezarija se širi ka kuhinji, ali samo kada za to ima potrebe.

Pod obložite parketom (riblja kost), prelakiranim u tamnobraon boju. Trudite se da iskoristite svaki ćošak u kući. Primer za ovo je postavljanje klupe, ofarbane u drečavozelenu boju, između dva zida. Tako smo funkcionalno iskoristili udubljenje u zidu.

PROČITAJTE I… Kreirajte svoju zidnu galeriju

Ideje slika 3

Inspirisani zen filozofijom, u kupatilu je kombinovana crna i bela boja. Lavaboe Modus, koji su ovde u kombinaciji sa ormarićima od dragocene palisandrovine, kao i kadu pravougaonog oblika konstruisala je grupa Castiglia Associati za Rifra dizajn.

Zid je potpuno prekriven ogledalom koje vizuelno proširuje prostor. Hromirana šipka za peškire prati prave linije slavina, a pored nje nalazi se sunđer Martini proizvodnje.

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs


Tags: