Stiglo je leto – idemo napolje!

by | 15 juna, 2013
Set za hranjenje

Iako je napolju vruće, vaše dete ne bi trebalo baš ceo dan da provodi u zatvorenom prostoru. Kupite mu igračke za baštu i plastični set za jelo.

Set za jelo

Set za hranjenje, idealan za decu! Sastoji se od tanjira za supu, šolje sa poklopcem, pribora za jelo od nerđajućeg čelika i futrole. Uz ovaj set dobija se i šareni rančić u koji će vaše dete sve lepo spakovati i krenuti na piknik u prirodu. Ako vam je dete još malo, obradujte ga šoljicom (čašom sa poklopcem), odličan prelaz između flašice i uzimanja hrane na kašičicu. Sastoji se od providne flašice od 150 ml, laganih ručki koje se mogu ukloniti, meke tube i ventila koji štiti od prosipanja. Dodaci su prilagodljivi svim fiziološkim flašicama.

Dečja flašica

Tobogan-banana

Moderan dečji tobogan sa zaobljenim ivicama, čvrstom osnovom, stepenicama i ručkama za lakše i bezbednije penjanje. Ne treba da brinete ako nemate veliku baštu ili terasu, jer ovaj tobogan možete komotno smestiti i u dečju sobu. Montira se brzo i lako, a vaše dete može da počne da ga koristi već od druge godine života. Dimenzije su: 157x110x110 cm.

Dečji tobogan

Barbi zamak

San svake devojčice je da ima sopstveni zamak u kojem će se osećati kao prava mala princeza. Barbi dvorac će učiniti da vaša kćerkica zaista stekne utisak da je princeza. Osim toga, najomiljenija boja svake male dame je roza, tako da će doživljaj sreće i zadovoljstva biti kompletan. U ovom prekrasnom zamku, vaša kćerkica može ugostiti svoje društvance, koje će se igrati, skakati, trčati… Zamak je na naduvavanje, tako da ga, osim u svom dvorištu, možete poneti u prirodu ili na letovanje. Dimenzije su: 150x150x180 cm.
Barbi zamak Sto sa tablom za pisanje

Sto sa tablom za pisanje

Ovaj dečji sto veselih boja vrlo brzo i lako se montira. Idealan je za prvi domaći zadatak, a istovremeno može poslužiti i kao tabla za crtanje, na kojoj deca mogu da šaraju flomasterima koji se dobijaju uz njega. Uz ovaj sto dobija se i stolica sa naslonom. Dimenzije su mu 63x68x60 cm, a kada je postavljen kao tabla 63x68x100 cm.

Tekst: Marija Gajić
Fotografije: Miloš Nadeždin
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.